Доброго всім, сухо +5 сонечко світить, кава смачна доречі горнятко приїхало файне, але там пів літра влізе кави стікі за раз не вип'ю от пиво то да помию і покажу в вечорі. Пішов шось корисне робити покі сонечко світить, вдалого всім дня.
Доброго вечора, похолодало і щось небо затягло трошкі обіцяють шамани без опадів наче, ще трошкі є чим займатися окрім городу. Гарного всім вечора. Пізніше горнятко покажу цікаві .
Так от чому горнятко з кавою моє не до вподоби но каву як пив так і п'ю з маленької . А от в вечори пиво ще раз поміряю і підтримаю .
Доброго всім недільного, трошкі є хлопоту, но то таке, кава смачна на вулиці місцями хмарно і +4 було. Гарного і вдалого всім дня.
Трошкі з історії цього дня . 17 октября 1883 года родился легендарный полковник армии УНР Петр Болбочан. Запорожцы Петра Болбочана в марте-апреле 1918 освободили от московско-большевистских оккупантов Киев, Полтаву, Харьков, Мелитополь и Крым. Это был колоссальный вклад в победу УНР в первой войне против красных захватчиков. Закономерно, что за время успешных операций Запорожский полк Болбочана превратился в Запорожскую дивизию. Ну а крымский поход Болбочана до сих пор остается одной из самых крутых страниц военной истории Украины К сожалению, украинский триумф 1918 до сих пор остается малоизвестной страницей истории. Переводити не став кому цікаво зрозуміє .
Вітваю панове , припхався з копку, знахідки неахті , а які вони будуть коли сто камрадів з квазарами ф3, кощеями 45 іще їх ,з якими мд пілісосили дане поле.Там то всього 3 хатки черняхів було
Для пива саме воно, а от для кави забагато якщо перелити в великий то воно якось не того для для мене тож буду вечорами попивали пивко з задоволенням .
Доброго здоров"я! Бувають пивні кружки і меньшого розміру. Я сам до таких придивляюсь, щоб пити з них чай. або какао. Висота цієї пивної кружки 11,5 см.
Я для пива використовую колишній 0,25 літра,досить таки практичний,і дешевий,мало що і нежаль,є їх ще.