Думаєте розрахуватися статуєю Буратіно в натуральний зріст? Добре було б югенд, або аналогічне щось. Я ж не спішу. Довше чекав.
Доброго здоров"я! Пане Бек, запропонуйте пану Allex761, взамін ножа гітлерюгенд літературу по зброї. Я підкажу де взять. Таки Знання-Сила!
Доброго здоров'я всім, на вулиці +1 і буде соняшно, а покі кава смачна. Посилання на виставку в Києві. https://armyinform.com.ua/2021/10/u...ehniky-shho-czikavogo-predstavylo-minoborony/ Гарного і вдалого всім дня.
як доправииить то... вже семена лежать в мене , ваш заказ , сцук вже матькався із своїми хлопцями щоб перевезли.Перевізники чогось бояться наче я парті.ю урану перевозить їх заставляю
А шо і такі речі у пана є . На рахунок речей бачив тему, але пан багато мабуть захоче і з розміром трошкі не того треба буде перешивати під мене, а то на шару ніхто не зробить, от якби на мою Газельку зміняти, булоб цікаво .
Добавлю трошкі корисної інформації за цей день в історії . ▪️ 15 жовтня 1648 рік - козацькі загони під командуванням полковника Максима Кривоноса захопили Високий замок, стратегічно важливу фортецю поблизу Львова.
Не зовсім брав під реставрацію п переобладнення під трошкі інше, але стоїть бо руки не дойдуть і вже бажання не має бусіка такого мати . Тож таке.
То біда. Тре зразу правильним обживатись, неправильні речі потім важко міняти з морального і фінансового погляду Я коли в мене з'явилась ідея на ДСВ зібратись, в якій не розбирався, то перед кожною покупкою радився з камрадами. Правда, в мене далі кітеля і пєлоткі справа не пішла, воно якось само собою з часом відпало.