+за ену сумму проведу обряд очищення вашого акаунта. магія вуду на св. Поліні. сьогодні Нецах якраз в Венері.
Олька,ти ото всіх по своїй породі нерівняй,зрозуміло що ти є помилка Дарвіна,але хоч на людях непоказуй .
Так у Артема на верху все розписано, там і посилання різні . Я подивився і зрозумів , що нічого туди лізти.
Рік назад перевстановлювали систему,трохи заліза поміняли,віолетовий відкривається без проблем,а от з райбертом ьаг
Баба Ніна, а не пішла би ти до церкви, у клас інформатики! Можеш не відповідати, бо я зрозумів свою помилку, не чіпай г..., не буде в...
Почитав тему про глибоко неповажаємого мною михо і зрозумів, що ви мали на увазі. Не так їх і багато на форумі, вякають і хамять опонентам тільки в курилці. А от в профільному розділі сидять тихо, хоч там презединта мочать конкретно і систематично.
Обіцяю сидіти тихо, та не псувати вашу тему. І ця претензія не до вас, а до тих, з ким неможливо спілкуватися. Без образ. Але у інших темах я себе стримувати не булу!
Чуєш ,в особистих я констатував факт,в кого яка жадібність,і таки тебе почало коробити що факт є,і ще раз пояснюю що зє шо папірєднік одного поля ягоди,а сюди ти приперся бо немає з ким посратись,всі вже вашу шакалячу зграю давно зрозуміли.
Чуєш ти! Я обіцяв людині не робити тут срач! Якщо є бажання, створюй тему, викладай свій доказ, і там гуртом пошукаємо, де ти там побачив попередників! Все!