Шановні, а в нас є тема для автолюбителів? Вирішив реставрувати Опеля, думав візьму чисто як жоповозку, але він мені якось зайшов у душу. Сильний, швидкий. От тільки система вихлопу вже дійшла до пенсії, не можу знайти, може хтось знає де придбати на Кадет Д хечбек трубу з резонатором, Від штанів і до глушака?
Рекомендую polmostrow, пшеки але якість норм, гугліть де ближче, продається усюди, собі віз зі Львова Якщо релігія не дозволяє ширпотреб тоді кастомні варіанти, або на крайній випадок борла або ремус))
Доброго всім п'ятничного ранку, +1 і зорі на небі видно. Кава смачна була і трошкі готуюся до вихідних. Гарного і вдалого всім дня.
місяць тому замінив собі глушак на нержавійку...по цінам: український - 700-800грн. поляк - 1200-1300грн. нержавійка - 1800грн. під заказ тиждень чекати. українського хвата на 1-2 роки поляка хвата на 2-4 роки нержі дають гарантію 10 років... фірма в Дніпрі...делівері 450км доставило кажись за 41 грн. наберіть поцікавтесь чи на вашу машинку варять: 096 866 15 61 https://aleadim.com.ua/
Доброго здоров"я! Пане NIA, попробуйте зайти на форум з іншого браузера. Скачайте і встановіть "Mypal". "Chrom" слабенький браузер. Самий швидкий і потужний "Mozilla Firefox".