ну в мене воно десь на 600 гр точно...хоча ТС писав 0.5...обманув...грам 100 бонусом прислав...дуже зручне
Доброго здоров'я всім в середу в кого чистий день, а в когось філософський но то таке, покі соняшно +6 і головне кава смачна була. Вдалого всім дня.
Доброго дня А Ви де пропадаєте,шо неприймаєте участі в розвитку теми,ось на носі довгі зимові вечори,на вулиці буде холодно і темно,ото повертайтесь та будем вивчати життя буття.
емм.... довжина екватора десь із 40 000 км. цікаво )))) ПиСи: я такий кілометраж за місяць намотую)))
В сучасних умовах і того часу трошкі різні засоби пересування . Він мабуть подорожував а не мотався по справах сам за п'ять місяців 10-ть тисяч машиною намотав. Но то таке, щось губатий в мене розгулявся і хмари пробігають по небу.
Доброго всім рибного, +2 з ранку було і трошкі зайнят но то таке, один день пів зими годує , на обід буде рибна юшка бо за кермо треба , гарного і вдалого всім дня.
Доброго всім вечора, набігався нині як скажений ще трішкі і буду готуватися відпочивати. Гарного вечора і да, рибка була нині .