Я аж прослезился , это первое здравое решение на Райберте за последние дни . Пойду налью ещё бокальчик и выпью за ваше моральное и физическое и кармическое здоровье !
та яке там мемемем поле просто урожай вже дає он паломніки пішочком йдуть на чудо глянуть незабезкоштовно. а їм тут і поле і казіно і БеБеБе
Доброго всім понеділка, на вулиці +5 і соняшно, кава смачна була, є трошкі праці тож побіг робити щось корисне. Вдалого всім дня.
Я просто знаю, що від монастиря босих кармеліток колись водили паломництва у Камʼянець... або навпаки. ну короч було таке десь у 2010 му. середня ходила, сподобалось. Католики не такі вже й нудні виявились)) Турпохід з елементами читань біблії, хто не хтів не слухав
У мене тут є знайомий, то він як був молодий та не жонатий жодної прощі не пропускав. Як я його спитав чому бо він й не дуже віруючий, то він мені сказав що такої кількості охочих до сексу дівчат трудно десь знайти
А мені здаєтьсящо це від ДС-39 або ZB-37. Скоріш за все той другий. https://www.arsenalsilesia.pl/product/zb-376598
у вас теж фейсбука нема, щось зайти неможу фсьо, началось вторгнення, 100 %, факт налице, вірус запустили, фейсбук закрили, потім вирублять мабілки і ліктрічиство ... так хочеться сала зх часником і помідорчиком, з шматочком чорного хліба і піндісять грам ...