от бачиш. так що можна поїхати, крокусів накопати. часу ще вдосталь. зате після як ода зійде картопля буде як гарбузи, гарбузи як хата. колещатка приробиш до гарбуза та їздитимеш. як тая снігуронька чи білосніжка. вже не пам'ятаю хто так їздив.
Добре що є сповіщення.Мою тему про бубиря на колодку зкріпили. Давайте карту(фото місцевості з супутника) Ваших скарбів Я екстрасенсу толковому скину і Він землю в глибину 25 метрів просканує.
тут проблема невеличка. якщо давати всю річку то дуже велика похибка буде. коротше є така собі річечка інгулец зветься. так от там колись іще за часів козаччини галера з золотом потонула. от про неї я і казав. іще є одне місце. де річечка камянка у інгулец впадає. там колись козаки чи то від ляхів, чи то від турків а може іще від когось тікали то десь у тому місті скарби заховали. так що прийдеться вас з вашим екстрасенсом трохи гуглмапс поштормити щоб все ретельно роздивитись. а коли скарби знайдете то хоч покажіть. вірогідність знаходження в тих місцях скарбів десь 50 на 50. бо чув таке не тільки від свого діда який прожив практично все життя у тих місцях.
Егеж,поїду... скарбів ось трохи накопаю та й гайда. У нас у лісі десь є. Бо назва міста трактується як браві вори, в давні часи оті вори промишляли на тракті до Києва а награбоване частково ховали.
назва не від воров бо вори українською злодії. назва від броварень, пиво колись варили. а не обози грабували. то в одессі злодії мешкали з самого початку і до сьогодення. а де саме в лісі скарби? то може дасиш приблизні координати камраду SOTBI а він пошукає. а чого добро пропадати буде? ти оно городу свого не бажаєш поштормити а то цілий ліс.
Злодій це хрестоматійне слово. Вори на нашому суржику. Місце розташування міста дуже сприятливе для такого промислу.
Скиньте мені фото в лічку більш менш того місця з супутника на висоті хоч 200 м. Бо вздовж всієї річки екстрасенсу енергії не стане.Щоб територію 1 км на 1 км просканувати, то треба хоч часу 2 доби.Він просканує ділянку на золото.Скарб ділим порівно на трьох
та ви що тему про манеТТо не читали? пошукайте тут тему під назвою що за рубчик. тільки ліпше з ранк читати бо всіх накруги перебудете своїм реготом.
а я її скринив всю. щоб було що читати коли геть вже сумно буде. весело було, на жаль альоша лікуватись збирався йти та обіцяв тут не з'являться.без нього сумно.
Не вводьте людей і екстрасенсів в оману , галера із золотом в нашій області затонула у р. Велика Вись .
CАЛОм алєйкум шановні! Оце поки рамочку не зробили, пристроїв свої австро-венгерські нагороди. Як вам моя міні-колекційка?
от як і обіяв світлини що наробили дикі бобри у місті. геть тварюки знахабніли, так вони скоро по хатах підуть сала христараднічати. а сала самим не вистачає.