Доброго всім вже не ранку, роботи трошкі є моросить з самого ранку кава була смачна, а от часу кнопати не вистачає. Вдалого всім.
Доброго всім ранку, з рибним днем, на вулиці +15 і похмуро, кава і на працю добираюся. Гарного всім дня.
Три камради і собака. Три камради рано в ранці Зібрались копати Поки жінки мило дрихнуть хлопці за лопати. Дід Петро у камуфляжі. Вовка просто в джинсах. В що угледів вскочив Ваня Та й перехрестився. 7 ранку - всі в машині Добрі та щасливі Дід Петро задав питання: Куди хлопці їдем? Вовка сіпнув правим оком Взявся за баранку Ні, ну що це за питання Ще й з самого ранку? Звісно, їдемо по скіфах Налупашим наків Потім глянемо на хутір Та й ну його нафіг Та Іван кричить не хочу До сраки ті скіфи Треба їхать на КР Там поле не бите Дід Петро прокинув оком Взявся за макітру Якщо там не бите поле Виставляю літру Хлопці думали не довго Покотилась Нива Мчала швидко по грунтовці Наче має крила Три години проходили Нічого немає Куди все добро поділось? А біс його знає. Стоять курять три камради Чухають ріпу Димом стелиться Parliament Навкруги так тихо... Вовка каже: Недалеко, я тут знаю місце Свата мого рідний брат Здав його по синці Сім червонців, дві полтини П'ятаків три купи І не довго там ходив він - Двадцять дві "минути" Дід Петро з радікулітом Біжить до машини Пес Сірко за ним погнався Та куди там, бідний. Шерсть вся дибом Хвіст трубою, капає слина Так Івана узяла Радісна новина Хлопці їдуть обережно По багну в болоті Лобовуху протирає Сірко на капоті. Лиш машина зупинилась Відчинились двері Кров пішла із мозку в ноги Та й з усіх артерій Граціозніше від лані Наш Іван стрибає Через гілки наче буйвол Його Вовка доганяє. Дід Іван як хитрий змій Повзе під кущами Сірко чухає за вухом Грається хрущами Дуже скоро таким чином Прибули на точку Поле втоптане в асфальт Із кута в куточок Сім гвіздків, дві пробки з пива І три купи дроту Темна ніч - пора збиратись Завтра на роботу Дід Петро згубив картуза джинси порвав Вовка У Івана репнув чобіт Лиш Сірку, так ловко. Сьома. Вечір. Всі в машині. Змучені й щасливі. Дід Петро задав питання Куди завтра їдем))))) ©Вільний Скіф.