Павук-оса,агріопа тигрова.Укус для людини не смертельний. https://uk.wikipedia.org/wiki/Аргіопа_тигрова
Доброго здоров"я, панове! Щось згадалось, як років десь 15 тому, прийшов до мене додому товариш по роботі з своєю дружиною. Сказали що дружині треба робити операцію, а брат хірурга коллекціонує нагороди. Просили дати щось хороше, бажано з документами. Багато їм дав і бойових і трудових орденів. У нашого родича дітей не було, всі його нагороди мені дістались (А він воював і у фінську кампанію, всю другу світову пройшов), всі його нагороди з документами віддав. Та й інші, без документів, які у мене по дві були... Тепер цей товариш в іншому населеному пункті живе, і наскільки я знаю операцію його дружині так і не робили...
Доброго всім котодня, ранкова кава була смачна, обіцчють шамани +32 в день. Тож будемо постити котиків .
реально в мене так було ...рижий Валєрка дуже часто точно так засовував лапу... десь навіть подібна фотка була
Мій кіт вчора в пику отримав, то тепер надувся і спить на кріслі в другій кімнаті, принципіально не просить їсти, подивимось хто кого перележить