Навпаки якраз хай краще крот копає ніж медведка все нищить кротоловка є тож можна виловити, а от з ведмедкою біда по весні нищить всі що бачить . Тож таке.
ооо...це вже 3й профіт!...я б на вашому місці таки задумався....ціна куба газу біля 8 грн...най по кубу на сотку...ітого 10 кубів або 80 грн на вході...а який же вихід!
Добрий ранок добрим людям а поганим та кацапам... ну ви самі знаєте! Туман, прохолодно шикуюся на ринок - тре перевірити рецепт пана Роста за що йому вельми дякую
Доброго ранку, треба не перевіряти а робити . В тему про шашлик пізніше викладу, бо треба бігти на працю і каву досьорбати .
З рибним днем всіх, мойва смажена буде пізніше, а покі заварне точніше було . Гарного і вдалого всім дня..
Доброго здоров"я, панове! Небагато дівчат домагаються такої ж уваги, як маленький поплавок на риболовлі.
Доброе утро всем,у меня правда не очень доброе.Решил сегодня открыть летний сезон по всем прогнозам сухо,а когда выехал на глухую полевую дорогу начался обложной дождь.Ладно в субботу постараюсь провести реванш,я на том месте год назад за десять минут поднял николаевский рубль и пятак катин видать сегодня не мой день.
Хотел спросить камрады,хотел спросить это у меня только такой дурдом с телефоном или еще у кого нибудь? Уже с утра больше десяти раз звонили с предложением интернет магазины,кидаловские конторы с быстрыми кредитами. Чего они так ко мне пристали?
Вітання! Камради тут один пан, не пам’ятаю тільки хто, пропонував прес-соковижималку, десь весною чи раніше… одним словом мені це зараз дуже актуально
В мене дуже часто в режимі робот, просто щось пробують впарити щочеться заїхати до них спитати яка падла дала мій номер . Тож просто виключаю і все.