Бензин на вигляд нормальний на відміну того що злив з газелі з баку. Зараз в Корсуні заправлю ще на Укрнафті.
То в пляшках шмурдяк якийсь їм тікі сільраду палити і то якщо загориться а Ви хочете шоби мотокоса працювала нормально .
Доброго здоров"я, панове! На сусідньому форумі є тема "Дуже страшна Історія". От я там одну розповідь і скопіював. https://forum.violity.com/viewtopic.php?t=1641419&postdays=0&postorder=asc&start=40
Доброго всім, тепло сончшно кава смачна і трошкі є роботи хатньої, вдалого всім дня. Каву пізніше загружу другий день ледь грузить фото з другої спроби через раз .
Американський фотограф Бренсон Деку посперечався на пляшку мадери зі своїм французьким колегою Левоном Сене, хто «смачніше» сфотографує хліб. Сене був асом макрозйомки. Він кілька годин різав найсвіжіші багети, в пошуках потрібної текстури хліба, довго виставляв світло, підбирав об'єктиви. Деку ж просто вийшов на вулицю, і, відірвавши від вивіски пекарні бутафорський багет, озброїв їм торговку вином, яка проходила повз. За одностайною думкою, друзів і подруг переміг Деку. Забираючи мадеру, він сказав Льовону Сене: - Хліб, трохи вина і красива дівчина - завжди краще, ніж просто хліб. Великий план та деталізація - доля фотографів-криміналістів. (с) Фото: Жінка з багетом і вином, Париж, 1945. Ранок суботи завжди краще ніж просто ранок... Доброго суботнього ранку, люди!!!
В мене також при загрузкі фото, в 9.16, видавало помилку, три рази пробував. Тоді відключив Інтернет. Вимкнув браузер. Запустив браузер по новому. Підключився до Інтернету. Зайшов на форум. Фото загрузилися без проблем...
на 2х авто: 430 000км + 130 000км на спиртовому...все гут ..нє ну бували поодинокі випадки що лив іншу гидоту коли не було Брому зі спиртом під рукою ...
Доброго вечора всім, трошкі покаталися з метою перевірки шкільних базарів одні ємоції шо від цін що від пропозицій товару тож таке, почитав шо пишуть, а фото вставити досі не можу що не роблю, тож таке видає помилку постійно тож буду тіки читати покіщо.
Доброго всім недільного, вже спекотно +22 місцями хмари висотні. Зараз спробую каву запостити з майбутнім табаком . Гарного і вдалого початку серпня. Наче працює .