Да они , как бы все ядовиты ... другое дело - представляет ли опасность для человека . Этот - нет - похож на чёрного домашнего паука ... и Австралия тут не при чём - на наших территориях их несколько сотен разновидностей . Если уж Вас так кошмарят пауки - потратьте время , изучите те виды , которых надо опасаться , их совсем мало , по сравнению с нейтральными . А то , по всей вероятности , кому то арахниды скоро сниться будут ... .
та не бійтеся ви їх , віник лопатка тай на двір . я он жаб гидуюся , але ж не вбиваю їх . хоча й до хати лізуть ...
Доброго рибного всім, похмуро і місцями хмарки, задуха трохи є і +24 було з ранку, кава і до рибних справ. Вдалого всім дня.
Я не интересовался ими никогда так как улице до них просто нет дела , если где то в посадке или лесу попал в паутину , рукой с лица ее смахнул и пошел дальше ) А дома их никогда не было от слова совсем . А тут со средины весны полезли , каждый раз какие то новые и новые , и все в одной комнате , как будто какой то портал в ней
а в мене в дитинстві була фотка зі знімального майданчику "4 танкістів" ...де вона взялась і де ділась не знаю
ааааа...чуть ноги не обісцяв...моя (Галя) вчора з картону вирізала накладки на вазони від котів шас скину їй
бензину не пробували міняти? цією весною пару днів трахався з мотокосою: карба і перебирав і міняв і свічки/запалення міняв... заведеться чуть поробить на холостих і глохне і більше не хоче заводитись...потім прийшло в голову замінити свіжокуплений банзин...злив свіженький і залив залишки розбавленого з маслом минулорічного...завелася і косили як дурна!...купив в іншому місці ще нового бензину і все стало нормально!
Нас тоже тучи обошли сторонами,похолодало слабо зато местные мудаковидные приматы массово палят стерню,была бы моя воля я их в эти костры задницами садил,из за них вся долина в дыму.
Вже міняв. Та сама хрень.на відосі почистити вихлоп , почистив нагар. І знов та сама хрень незнаю тре псіханути на Щіля.
З цього потрібно завжди починати ремонт,а косіння з того що за добу розводиться бензин з маслом,перевіряється чи неподілився так як я вище показав,якщо все гуд то ллється в бачок,якщо злиттий буде кака,то заміна фільтра в бачку,бачок просушити,розібрати барбуратор,саме тіло просушити феном,продути щоб прочистити всі канали від гидоти спиртового бензу,зібрати все і залити нормальний бензин.
Доброго ранку, кава і на працю біжу, вдалого закінчення тижня . На вулиці соняшно і +19 було, обіцчють штормове попередження подивимося що буде.