інтернет звичайно, ще в кінці 90х(кажись) було, за червону пропаганду та зменшення ролі АК у звільненні Польщі, наскільки пам'ятаю, насилу знайшов був цей фільм по новому. Був мій найулюбленіший в дитинстві.
Привітався , ясно та сонячно , мабудь знову шварити буде , в звязку зі зміною клімату ми скоро будем як негри , а негри будуть як шкварки ...
Вітаю товариство. Сонячно, безхмарно, заповідають 29 на плюсі. Зара собачку вигуляю та гайнемо з дружиною на село.
Доброго всім недільного ранку, соняшно і тепло +25, кава була смачна і піду трошкі газони зроблю красивіше ніж є . Гарного і вдалого всім дня.
Доброго здоров"я, шановне панство! Зранку було +15, зараз +31. Вітру майже нема. З самого ранку поїхав ровером в сусіднє село до знайомого, без попередження. Дома застав дружину, і діти ще спали. На запитання "Де?", дружина відповіла що поїхав машиною на заготівку лікарських трав. Виявляється в їхньому селі, люди навіть корови попродавали, заготівля лікарських травдає більші прибутки. Жінка знайомого каже, що на заготівлі кропиви можна дуже не погані гроші заробити... Треба це діло "розжувати", розпитати у тих людей що приймають, що по чім. Памятаю в позаминулому році поїхали з одним родичем його машиною, з металошукачами походити. Так зустріли в тих місцях цілу бригаду, що лікарські трави заготовляла. Памятаю, що вони нас питали чи нам Девятисил не попадався. А я його бачив тільки не в цих місцях...
Вітаю вельми шановне товариство! Їздив сьогодні з дружиною на село. Вислав її до лісу щоб чорниць назбиоала, а самтрішки по господарству поробив та почистив ще один шолом. Отакі два вийшли капелюхи у досить непоганому стані А під кінець вкопав стовбчика щоб мішеньки було де вішати - вийшла вісь у 25-40 метрів.
Зараз у нас на Аукціоні виставлена на продаж книжка "Чотири танкісти і пес". Торги закінчуються 27 липня в 18:18. https://reibert.info/lots/chetyre-tankista-i-sobaka.575544/
Добрий вечір, нині все буду готуватися до котодня . Гарного всім вечора . Перекладати картинку не хочу . Но що до чого всі зрозуміють .