Доброго дня. Пройшов МРТ показало три протузії одна з них розірвана. Мож хто стикавсь чим грозить? бо вже надумав собі всякого. Ногу так і тягаю отерпла ковбаса нижче коліна. Невропатолог (дубова) нічого не каже вже додому відпуска, а я єлі човгаю і ще пеком пече в тазобедреном.
Доброго здоров"я, шановне панство! Вже який день на одній сторінці топчитесь! В МЕНЕ ТАКІ НОВИНИ: 1) На одному з пустих вуликів, стоїть відрова миска з водою і трісочки плавають (якщо чужа бджола впаде у воду щоб вилізла). А то летять бджоли туди де гусям вода налита, а гуси їх топлять. Так от з вчорашнього дня стала пити воду білка, викидає лапами тріски з миски. 2) Почистив і вимив водою з уксусом (1:1) три вулики. Почистив в кожен по пять рямок, кинув по середині рямок перемичку і навощив тільки верхню частину (бджоли відтягують вощину зверху вниз). Ці вулики пока що законсервував (соняшник цвіте роїв вже не буде). До того ж нема необхідного матеріалу щоб зробити невеличкі кормушки (якщо зайде рій, його треба буде аж до самої осені підкормлювати, щоб наростити сім"ю і щоб вощину відтягнули). 3) В двох місцях бачив какашки куниць. Так що куниці ходять. Вони ідять все підряд (вишні, шовковицю...), одним словом хто хоть раз какашки куниць бачив з іншими не сплутає. 4) І да жара вимотує, кожен день +33 +34.
Я Вам раніше писав куди потрібно звернутись,і чим раніше тим краще,а з тієї райони тікайте,вони все що можуть це по протоколу прокапати 10 днів,і випхати в плечі,їдьте в Вінницю чи в Пироговку чи шпиталь МО.
Ще не дозріла чекаю на врожай і гадаю що можно смачного зробити окрім варення і заморозити . На базарі у нас 55 грн просчть за кіло . Трошкі проморосило в обід, але гроза пройшла повз мене. Гарного всім вечора і гарного закінчення вихідного .
Буенос діос амігос.Роблю ревізію в жіночому монастирі сс варщиків пр.св.Буратіно. прихід сурьозний. Пан Славута може підтвердить мої полномочія.
О то в приході і молоді робітниці є касончики ремунтувати на перепродажу . Але в заклунні якось ліпше себе відчуваю тож таке . Доброї всім ночі, бо завтра на працю ще треба.
Доброго ранку всім, спекотно і задуха, обіцяли в обід дощика і на заході хмарно, ранкова кава була смачна і вже тяжто працюю . Адалого початку тиждня.
Доброго здоров"я, панове! Жара +35. Був у мене сьогодні знайомий, з сусіднього села. Йому від померлих родичів дісталась хата побудована ще до 1900 року, і сарай, колись перекриті шифером... За свою хату і город він вже заплатив - трохи більше 100 грн. ... А от на цю хату, в наступному місяці, прийде платіжка з налогової. З двором там мабуть пів гектара. Підозрює, що можуть казкову цифру бухнуть на цю "розкіш". Аж мені цікаво. Думаю, що почалося, задавлять усіх налогами. Люблю парусні моделі, панове.
Доброй ночи Нашлось вот такое чудо в жилом помещении , сидел в темноте на полу , случайно увидел его от света в другой комнате , не успел убежать. Не сильно разбираюсь во всякой живности, но сколько понимаю это обычный молодой тарантул. Есть ли повод беспокоится ?
Plexippus paykulli - павук-скакун із сімейства Salticidae, не агресивний, не отруйний, кругом їх навалом, ви вперше в світ вийшли? І нащо вбивати щось маленьке, каракурти та інші чорні вдови в нас не водяться а як так себе вести то скоро і взагалі нічого не водитиметься.
Это "світ" зашел в мой дом )) В полночь это не тот гость которого хочется видеть в полутьме по среди комнаты ) Когда мелочь всякая бегает это одно, а этот в живом состоянии размером с 50 копеек )) Да и до этого не однократно попадались коричневые отшельники в этой же комнате, раза 3-4 , каким образом они пробираются не понимаю , так как путь через входную дверь довольно длинный и это не первая комната на их пути . В окно не вариант , так как сетка стоит
Доброго всім котодня, ранком було +20 і трошкі моросило, покі добрався до праці все скінчилося, кава смачна і всім гарного дня.