А що сталося? Одесити взяли з тебе передплатою по 10, а тепер продають по 5? І хто ж це тебе так прокатав? Невже дядько Трак?
Для порівняння. Виїхав ,молодий недосвідчений. по дорозі було кілька зупинок. під кінець року змужнів.
У нас будні перетворились на біржу з продажу снігу і братні відсотки, які і так ніхто не плотить! Тому, пропоную писати по- дєлу! Про погоду, шось цікавеньке, хто шо викопав, або хто кого там цілував- на крайняк. Ага! Ще писать про алкоголь і пиво, бо то є моя парафія і я нікому спуску не дам. Отакоє от!
Нічого не викопав, бо хоч снігу і немає, та - 16, земля як камінь. Алкоголю повен холодильник, але я його не вживаю, то лишається флудити.
Я ще зранку предложив писати хто які коронні страви сьогодні буде готовити, то що така тема підійде? Йду допомагати дружині, сьогодні буде підліва з білих грибів до картоплі, і тушений гусь.
Качечка у доховочці,картопелька у великому глечику ну і всякі там салати.З алкоголю моя "Чорна Різдвяна ніч" та горілочка з "шампунєм"
По поводу алкоголю, доповідаю -кум ще позавчора приніс 5 літрів самогону, ми його продегустували і признали гідним бути на Новорічному столі, отакоєот
сьогодні вже писали по справі http://reibert.info/threads/budni-i-pobut-koparja.237247/page-1324#post-6000432 так ви не повірили. http://reibert.info/threads/v-avstrii-nashli-podzemnyj-zavod-tretego-rejxa.565747/#post-6000681 а я пішов пиво пити.
Гуска, як і качка- найкраще тушаться в яблучному соці. Можна ще краще- в апельсиновому соці, але апельсини мають бути кисленькі і сік свіжовитиснутий!
Дякуємо за роз"яснення. Думаю, Консерватор вже зрозумів, бачте як хутко з форуму пропав, коли дізнався одеські ціни на сніг. Видно, побіг по 7 здавати, щоб хоч щось відбити.
Дурнувата вата в Одесі закінчилась ще у травні. Залишились самі ж-б і пан Трак. Ото й маємо, що пана К. там мають не те, що на відсотки, а й на статутний капітал....
Всех С Наступающим!....и поосторожней с напитками, а то завтра "чемодан без ручки" скажет, шо мы всю воду выпили в кране
Так так так сказав кулемет ) Нещодавно практикували такий рецепт, правда я не дуже пам`ятаю який воно мало смак