коли я привіз матір до Касьяна, то захватили і рентгенівські знімки і МРТ...він навіть їх не взяв...показав свої руки і сказав: ось МРТ..а потім провівши руками по спині - розказав всі проблеми слово в слово з висновками МРТ і ренгенів...і зробив руками те що традиційна медицина збиралась робити скальпелем і без будь-яких гарантій...і паралізована більше пів року матір вийшла від нього своїми ногами...ми з батьком леше чуть підтримували її під руки...а через тиждень сеансів вже була цілком здорова... і да...він брався допомогати лише неоперованим...людям після операції відмовляв...казав після скальпелю він вже не допоможе...
хто знає чі поможе церква, он в мене похорон ще не закінчився а вже ліве око запливло та роздуло морду, треба по лікарям, це скінчиться - суди. А казали то рік високосний, ось скінчиться легше буде, ага, офігенно полегшало, це ще не згадуючи підарунків нашої влади.
Тиждень масажів і буду як новенький. Хватає десь на пів року рік в залежності як піхачить.. Добре що зараз роботи нема
Раз за дарма то жетон і каску заберу за могорич . Каска якщо можна одна і розмір побільше в мене трошкі 60-й підходить, меньше тисне . Подробиці в лічку .
Доброго, а мені хлопці казали що таке може бути а в мене сумніви були, бо гадав що пан сказав і зробив а тут он яка справа, така як і зліва а посередені глаз шоколадний Так і запишемо на майбутне позбавити вподобайок на пару тижнів .
Доброго всім чесним комерадам які своє майно постять в мене +21 місцями соняшно і обіцяють шамани шо наче з завтра спека прийде, а покі котодень починаємо з кави . Гарного і вдалого всім дня.
Гутен таг, камерадос погодка+33, сонячно і гарно, можна і на море сходить , скупнутись , водичка клас +11,С. хто там щось зобідивсь чи зуб має до приходу св.Буратіно, то в нас бабця все розрулить.
Ащо робить, недодача % в приход св.Клуні ужос яка а так як пр.св.Клуні пвд юрисдикцію націоналізації св.пр.Буратіно перейшла, то типер чтири шкури спустим а своє вернем, в нас дліні руки. вас до чорного списку мабуть за те що ви чоколаду рошен нелюбите я теж нелюблю, але приходиться любить, а поночі авк чоколад їсти ні нашим ні вашим
Так,чоколяди соєвські не люблю,але то таке,там в того пана є діляночка,типу дача,то мо по остаточній вартості підкинете мені,ну там ізнос,амортізацію,і.т.д. врахуйте,а я Вам за те динариків нашльопаю
Всіх Іванів зі святом . Івана Купала — традиційне східнослов'янське свято, яке присвячене літньому сонцестоянню і відзначають 7 липня. Хоч Івана Купала має язичницьке коріння воно збігатися з християнським святом Різдва Івана Предтечі і його сучасна назва походить від церковного імені Івана Хрестителя. Історія свята дуже неоднозначна та суперечна і тому пропонуємо вашій увазі цікаві факти про Івана Купала. 1. В Україні, під час археологічних розкопок, виявлено свідчення святкувань Івана Купала, яким понад три тисячі років. 2. Свято Івана Купала має дуже багато інших назв. В Україні в деяких областях його також називають Купайла або Сонцекрес, за часів Київської Русі свято називали Крес, а в Білорусії його називають Купалле або Іван Відьмацький. 3. Згідно зі слов'янськими традиціями головними персонажами свята були Купало — покровитель кохання та продовження роду та Мара (Марина або Марена) — божество, яке символізує зиму і приносить недуги та голод. 4. Традиційно молоді дівчата та хлопці робили з гілок, квіт.