насправді Вождь поїхав на розкопки до Европи,ось уже і хельму відкопав http://expres.ua/news/2014/12/31/12...ni-pidzemellya-gitlera-ploshcheyu-30-gektariv П.С. читати не кінорежисер, а консерватор
Доброго ранку, панове! В нс сьогодні -18 , така собі новорічна погода.Пана Опришка вітаю із виходом з "сауни" А нащо це в Пайпера відібрали Хенессі? Та ще й під Новий рік! Що він накоїв?
Так отож...Я двічи видирався з разтошування до крамниці та до банку,як би знав що ви саме у Маріку живете обов*язково би зустрілись. На дембіль це після війни,але обіцяють ротацію скоро.
Доброго ранку, Панство! за бортом -10, сніг не іде, але він є. я знов на варті атому, гадаю до 16:00. потім поздоровлю маму бо в неї сьогодня ДР. Усіх з Новим Роком!
Доброго ранку! За вікном -15,сонячно(погода так і шепоче - налий та випий) З наступаючим всіх Святом!!!
Прийміть мої вітання! Бажаю файно відпразнувати та зустріти Новий Рік! 15 років, проходить дитинство, З днем народження вітаю! Друзів надійних і успіхів Тобі у всьому я побажаю! Перед тобою відкриті всі дороги, Нехай пощастить тобі знайти свою. Ти стоїш на початку життя дорослої, У добру путь - тобі я кажу!
Доброго ранку шановне панство! Усіх з наступаючим Новим роком!Сьогодні встав геть запізно,вчора довелося платити відсотки помічнику за вивіз снігу.Таке враження,що хтось з верху споглядає-мало в цьому році копав,так на,під кінець року хоч снігу покопай до всеру.
от тілько не треба примазуватись зі своїми-15. бо спочатку та і в мене так, та і в мене таке а після та зменши братній відсоток хоча-б до 60. отакоєот
Щоб Дід Мороз червоний ніс, Вам купу доларів приніс, Рахунок в банку вам відкрив, З грошима диво сотворив, Хай перетворить добрий гном, Ваш холодильник в гастроном, І цілий рік,щоб надурняк, Ви пили пиво і коньяк! З Новим Роком!
а можна замінити отого відмороженого діда на Святого Миколая. бо Миколай нам ближче ніж кацапський дєдмароз