Доброго всім, трошкі зайнят був з самого ранку, сонячно і з хмарами небо нині, кава смачна і роботи трошкі є тож буду тяжко працювати . Гарного і вдалого всім дня.
Вітаю товариство! погода гарна - 26 на плюсі та вітерець. Був на ділянці полити туї та решту насаджень, трішки порядків та до дому. На суботу та неділю заповідають понад 30 градусів так що требу буде знову лити воду. Думаю що мені на огорожі причепити - може щось таке?
30 С, погано що нема у вас кандиціанерів, скільки проїхав в Польші тіко в магазинах стоять. а у нас на кожному будинку даж у того що під соломою а кандіціанер є отакоєот.
то класно , можна відкрити двері в машині і на вулиці буде прохолодно ... Привітався , надворі похмуро , бігти до базарю ...
Вітаю панове +16С і таки неясно який день, змішались коні люди таки скоро якась муйня буде . нада дробовика купить, чтири штука.І бункер доробить.
На рахунок кондиціонера, на праці дуже допомагає бо соняшна сторона і бетон нагрівається не на жарт . В дома невеличкий мобільний, допомагає в спеку нормально .
На своєму щось гідроїзоляція підвела тре теж робить. Тож вчитуйте моменти, бо будите гриби розводить.