Вітаю панове, +18С , дощить, таки мабуть їхати знов до польші. та тяжко працювати. Хто хоче на працю є агенція нормальна по безвізу , на заводи, ж/д , розборку техніки, короч пишіть, трудовлаштую. Гулять не будете на перекурах зате привезете піньонз додому під ялинку.
тоді скоріш за все целулоїд. ну на вигляд цупкий пластик. схоже що на період УПА, але хтозна, аналогічні штуки масово з'явилися в 90-х, національна свідомість, Чорновіл, незалежність і т д. в той же період ентузіасти почали відновлювати різноманітні пам'ятки по тих місцях от могли і посіяти.
Доброго вечора, спекотно +33 і сухо було, збираюся до дому до хати тож нині все . Завтра буде більш-менш спокійний день, гарного всім вечора. . Про котиків фото
Та ніяк акваріум не дороблю рука болить спечена, тож пішов забор варить, а батько раків без аваріюма сказав не дасть.
Вітаюсь, товариство. Сьогодні я зрозумів буддистів) щоб не було, воно обов'язково станеться. Тому розслабся і не переживай. Встав в 4+ ранку, допиляти людині замовлення. Дето в 8+ закінчив. Ну, воно ж раніше в мене часу не було Сходив в душ, заварив кави, сів в беседці з кавою і цигаркою. Тихо, пташки співають, сонечко світить, і мені такі думки полізли - не спіши. По суахілі - поле-поле... Ну, але після обід таки зібрався до купи))) По погоді, весь день пекло, на вечір напарило, десь ходили хмари, мигало,а в мене впало пару крапель і всьо.
https://reibert.info/lots/fara-notek-motel-kolpak-pod-restavraciju.709065/?disput_id=18138 та маю низ не маю верху. Думав відреставрую.