Виписуйте мені доручення.відрядження.Трішки грошенят.то я мотнусь швиденько.щоб вашмосць дупу від дивану не відривали.А там на разі Різдво на підході.все життя мрію на різдво побувати в Карпатах.подальше від цілівілізації.Притягну вам оті кулеймьоти.якщо не загублю по дорозі
Йой,дядьку,та судячи по цих хвото,хату свою вже минули і йдете в центр на пиво... чи ще на щось,допоки жінка на зміні.
Так я спеціятєльно пішов йолька фотографірен, а пиво я ніхт дрінкен, іхт лібен айн фляше пепсі. Пепсі зер гуд. Отакеє от а ви кажете
Після цього посту на всю околицю було чутно щось дуже схоже на пихтіння консерватора та гуркіт його мештів, котрий повільно затихав у західному напрямку.
Тільки помітив? Він "пролітає" вже хвилин 30-40. Чи може він всідається після твого низького старту в бік Карпат?
як палити на ганок вийшов то і побачив я взагалі дуже заклопотаний був останні пару годин. я сало по мадярські робити почав
Таки так.щойно з ввімкненими хварами.з сиреною.промчався повз мене в бік Умані..а хто в люльці не розгледів.
Оце вождь такий скупий.що по такому морозі.на мацаклетці.попхався аж до карпат.Ні щоб мене відрядити.
Видно добре розуміє,що другого разу таких братніх відсотків може і не перепасти. Та й ви кулемета обіцялись загубити...
А що ж ви хотіли розгледіти: якщо пасажир люльки інтенсивно крутить педалі, а в зубах тримає шмат сала.
То треба було до мене зайти, я б вождю передав би парочку кальос вiд потяга у якостi вiдсоткiв. А ви вже помiркували що вождю на вiдсотки привезти, коли на дембiль поiдете?
Все! прийшов Опришок! (не міг раніше прийти) а до аптекі тут у ЖВ мені далеко, тре тепер купляти не тільки валідол а й мезім форте, ранитідін і де гроші брать?