ніхто працювать нехоче, зате віртуальні міліони ганяють і умнічають в моєму профілі і лічкі фб. Сьогодні наш годищанин в лічку написав по фб, Юрец є вакансія, ато укр.агенція бабки взяла і на завод запихнула, місяць проїбашив за 8 зл.час , зміна 12- 14 год. Знайшов вакансю ,з понеділока вже отртима гроші там і на інший завод 14.зл.час - 8-10 год. .збірать плати до тв.Перезапрошення почека 8 днів і все гут .
Вітаю товариство. Були з дружиною на"дачі" - ота халупка мене не перестає дивувати Тим разом знайшов "бойві припаси" Треба буде наступним разом вогнище розпалити
Сусіда можна попросити хай перший гепне, якщо скажете шо на шару може і всі перегопати . Як варіант ізолентою до реєк на плижайшому переїзді .
Старайтесь на пряму,без посередників знайти працю. Тепер у них не хватка робочих. ... Поляк, у Варшаві, 19 в годину + житло пропонує... Пілять, хоч бери да їдь. Я в нього 4 роки тому за 12 працював, і за житло 400 злот платив...
Робота скінчилась доки дощі йдуть з ліжка не вилазю доки не йдуть то щерметтремонтую. Спродав мідяху по 200 за кіло та латунь 150 трохи вторгував на запчастинки. Хтів на забор профнастилу докупить чи фірма поняла та накрутила ціни в 230 за квадрат, то щось золотим показавсь так і не купив.
Епоха бідності закінчилась,ціни на будматеріали в 2 раз піднімають.Терміново замовив ще 2 шафа-купе,по старих цінах,бо чую що грошей тільки на табуретку залишиться.
добре що я встиг відхопити минулої суботи плиточку: то сьогодні зробив площадку під качельку...ще тра під бєсєдку викласти
Доброго всім недільного, похмуро на вулиці, небо хмарами затягло, но хочь +17 почало щось сипати з неба кава смачна з зефіром була . Гарного і вдалого всім дня.