Доброго дня усім добрим людям,ба усім поганим... ну ви зрозуміли! погода супер - соняшно та тепло. Собачку вигуляв, поснідав - збираємося на цвинтар до батьків дружини, а потім на село. Сьогодні у Польщі релігійне свято у зв'язку з чим пан Бек байдикує У зв'язку з цим святом треба буде оминати офлаговані вулиці бо будеш плестися за процесією зі швидкість тортіли
а можна вашу адресу? відсиплю трохи такого добра...ще десь торбинка з такими валялась...декілька торбинок за останні роки викинув... з 80х до 90х ще намагався носити годинники...годинника хватало на 3-4 місяці...крайній день коли на руці за день зупинилось ТРИ механічних годинника зняв і по сьогодні не одягав годинника...
Вітаю товариство. На селі було файно, собакірен постійно намагався сховатися у халупці бо там було холодниіше. Прихожан з парафії СБ хочу заспокоїти - ваш духовний гуру мається добре та не втрачає доброго гумору
Клуня попередних влісників не перестає мене дивувати - виставив на подвір'я стілець щоб позбутися павутиння, перевернув, а там -
Доброго вечора всім, ще трошкі і до хати рибку смажену їсти гарного всім вечора . Фото з поля де був .
За іншим там швендяв за прибор покі дивлюся якій придбати і хто покаже шо до чого, хача в моєї місцевості копарів бачив не раз, крижечку з під пива і решта повикопували наче а десь з кимось якось того не готов покі, тих комерадів з сайту що знаю і довіряю, далеченько від мене . І да, час треба вільний, от виженуть з праці інша справа буде і з ліва теж .
А в мене хз чого тільки під однією леп буває інколи Терра піліліка, точніше коло неї, точно під нею мовчить. Трак не фонив і не глючив ніколи.
В тому місці де фото робив є проміжок з 5-6 км, свого часу там дроти зникали часто скікі там напруга і куда іде не відомо, камери тоді ще не ставили і бригада приїжджала мабуть не одразу подробиць не знаю, бо мені знайомій електрик розповідав, так він казав що того провода якщо на метал здати то квартальна зарплата буде, але там не один і не навіть не п'ять людей це роблять, бо то є ризик велий і решта нюансів .
До речі про рибу відмився і відпаривсі в беседці на гойдалці винчик сьорбаю потрошку правда, но тотаке риба була смачна . Фото і буду баїнькі. Бораніч всім .
Доброго всім ранку, не робити можна жити, а не жерти можна вмерти . Народна приказка . Ранкова кава і до справ, на вулиці соняшно і тепло, фото кави з півниками і до справ, вдалого всім дня .