А продавати і непотрібно,Ви зобов'язані запакувати його в три-чотири зєлєні стодоларові купюри і бєзвоздмєзно передати ЦСБ,самому пастору
Извините, но вы написали что это центральный водогон, а я в свою очередь не досмотрел что кран стоит на участке. И действительно не похож на гор. водоканаловский кран. Беру свои слова обратно).
Здравствуйте, какая же пакостная погода, дождь мокрый, земля мокрая, всё вокруг мокрое, бяка! Благо на роботе в цеху сухо. Кстати, вот так выглядят мои будни:
парні це все можна назвати одним словом колонка водорозбірна садова колонка: ручна колонка: просто по фото погано видно яка на фото колонка
Випустили офіційно на свободу фото десь показував минулого року, для піпільнички використовую інші речі .
Доброго всім вечора, в мене наче зорі видно на небі може завтра теж дощю не буде трошкі втомився за день, тож буду відпочивати і готуватися до рибного дня . Гарного всім вечора.
Доброго всім, нарешті соняшно і тепло +15 на вулиці, з рибним днем всіх, а покі кава і до справ, гарного і вдалого всім дня.