Точну назву сорту взнаю аж весною (можливо восени), коли до нас в райцентр приїдуть ці продавці з Західної України.
Викладав ці фото на бджолярські ресурси,всі в один голос говорять що це сорт під назвою《Майська Черешня》.Плоди в неї невеликі, але термін дозрівання вражає. Напевно це вона і є.
Мені комеради підказують шо може бути сорт ,,Валерій Чкалов,, тож таке, час підкаже. Дякую за увагу .
Може бути й таке.Річ в тім, що ми з дружиною купували дві черешні.Одну 《Валерій Чкалов》, а назву іншої не памятаємо. Почитав опис, і Чкалов не сильно підходить під неї.Там плоди крупніші, дозріває вона на початку червня в умовах півдня.А в мене не південь + весна цього року пізня.
Доброго всім вечора, небо затягло хмарами і свіжо на вулиці гарного всім вечора, пішов город інспектувати покі сухо.
Доброї всі ночі вже, небо затягло хмарами але обіцяють без опадів шамани Може встигну будяки посапати і картоплю підгорнути сусід каже що мабуть буде гуркі купувати бо з таким глобальним потеплінням ніц не росте в городі сам тричі саджав і ніц не всходять . Буду на наступний рік теплицю мабуть з полікарбонату робити щоб хочь шось було своє, а не та хімія гербіцидна що зараз є скрізь . Гапного всім вечора .
Доброго всім, губатий гне дерева і похмуро на вулиці, добре що не сипе з неба кава і дспав філосовських гарного і вдалого всім дня.