Зелєбоби цього не бачуть та не розуміють - для них головне щоб не Порошенко! Якби отой контингент недорозвинутих міг логічно мислити та аналізувати, то би зрозумів, що п'ятий для країни зробив значно більше ніж усі разом взяті папєрєднікі!
І про прихожанок! Жили собі дві прихожанки. Перша вивчала матиматику (М), друга логічне мислення (Л). І от прогулювались вони одного разу по парку. Л: -Люба, за нами уже півгодини йде чоловік! М: -Цікаво, що йому потрібно? Л: -Так... Він хоче нас згвалтувати. М: -Боже! Що нам робити? Через пять хвилин він нас наздожене. Л: -Єдине вірне рішення - це йти бистріше. М: -Ми рухаємось бистріше, але відстань між нами зменьшується. Л: -Це логічно. Він також пішов бистріше. М: -Що нам робити? Через дві хвилини він нас наздожене. Л: -Буде логічно, якщо ми розділимося. Він не зможе піти за двома одразу. Розділились, і пішли в різні сторони. Чоловік пішов за Л. М дісталась приходу без проблем. Через деякий час приходе і Л. М: -Хвала Богу! Ти повернулась. Розповідай. Л: -Чоловік пішов за мною. І єдине правильне рішення для мене, це було бігти. І я побігла. Але він таки настиг мене. М: -І що потім? Л: -Єдине правільне рішення з мого боку, це було підняти спідницю. І я її задерла. М: -О Боже! Що він зробив потім? Л: -Він зразу ж спустив штани. М: -Ну і ?!!! Л: -Ну як ти не розумієш. Жінка з задертою спідницею бігає набагато швидше, ніж чоловік зі спущеними штанами.
Цілком підтримую Вашу думку,хто хоче поговорити про падлітіку нехай запостить п'ять світлин з копу ну і звісно знахідок
Вітаюсь, товариство. Поставили сьогодні паркан мені. Як в кіно) Потрібна була сварка, приварити одну штуку, в мене очі на лоб повзли, коли через 10 хв. біля двору стояв Ель200 з сварочним апаратом в кузові в 10 почалось, підготував їм фронт робіт перед тим, в 1 по обіді вже був з новим парканом. Був один робітник, я як підсобник ото.
Доброго всім ранку, наче літо, а на вулиці +10 добре шо покі сончшно, ранкова кава і до справ котячих. Гарного і вдалого всім дня.