Добавлю. Ви вже достали з своїм гідрантом. Зайдіть в тему "Ситуація в Україні" і попробуйте там пообурюватись і позахищати свого Зе, а ми подивимось. Там таке пишуть що мама нє горюй. От отам обурюйтесь а тут не треба...
Попередьте його самі через особисті повідомлення або відправте в ігнор. Я вам не адвокат. Тут купа народу спілкується нормально, одному вам не рихт.
Ви зробили мені зауваження+якісь там погрози,його висер ігнорували,якщо робити зауваження то обом,і тут немає купи народу,він розбігся звідси коли кончерватор і ще кілька йому подібних почали сюди тягати гівнокартинки з помийок інету.
Типу нечитаєш,тобі приходить повідомлення що користувач в ігнорі процитував твій пост,так шо давай поговоримо,чи слабо??
В мене дощик люрить зараз повечеряю, нароблю на завтра цигарок і буду чекати продовження теми . Гарного всім вечора.
Та ось дивлюсь опоненти нехочуть раз і назавжди розставити всі крапки над буквою,якась виходить однобока піаркомпанія.
Я пропоную дуєль на м'ясорубках. Кожне поранення безумовно смертельне. Правда, в лічці. Тут пані бувають, та і ще камради нервового складу характеру, яким теж неприємно.
Вітаю товариство! Знову понеділок і знову до п'ятниці цілих п'ять днів Зараз завезу дружину до праці, а сам поїду на село - після дощів трава росте як шалена так що треба трішки попотіти Ага - сьогодні великий актор та не менш славний режисер Клінт Іствуд скінчив 91 років - здоров'я та наснаги!
Так само як і до того хто посилає на забій моряків задля незрозумілого військового стану,а правильніше зриву виборів а зараз піариться ящиком полуниць,вони стоять на одній планці.
Доброго ранку в мене +13 було і наче не сипе на макітру кава була смачна з печенькою до кави . Трошкі маю клопоту по роботі тож гарного всім дня і да завтра вже літо на календареку тож чекаємо. Гарного і вдалого всім дня.
Уаіруйте і спасетесь, блукаєте серед мельниць з капьом киньте капйо і грузіть борошно в воза,а хто буде сапратівляться капьом бо бошкі і % піднять.отакоєот.
Межа Запорізької та Дніпропетрлвської обл. Це єдине деревце таке раннє.Купував як надранній сорт, назви нажаль не запамятав.