Ви пане ілі шибко бистрі ілі рахувать нехожі чтирі на три =12, то ото якраз там є 10 л. пробнічка + 2 л зверху.
Вітаюсь, товариство. В 4 ранку прокинувся, блимало так, що в хаті наче вдень було видно) На день обіцяли дощ, але ось шото вже вечір, хмарилось, але без опадів. Зіткнувся сьогодні з оригінальною штукою. Дзвонить продаван. Каже, отето, я вислав, але на нп помилились і додали зайвий нолік на повернення. Ну і що, кажу, їдьте в найближче відділення виправлять. По телефону не вийде. Та оце каже їздити! Ну, і що, кажу. 3000 я оплачувати не буду, вирішувати помилку ви не хочете, казочки про нолік розказуйте мо' комусь іншому, то що ви хочете? Як так, забирати я не буду. Виматюкавмя, кинув трубку. В чому суть розводу?)
Доброго всім, вчора трошкі покаталися тож був зайнят, в мене з ранку знову моросило . Кава смачна і треба бігти по справах, гарного всім дня .
Що в білому світі твориться,Ви Дітріха на мед рекетуєте,пан Опришок в себе сніг скирдує,как жіть дальше
Щось воно життя якесь пішло. Потрібна оця команда) Помідори вже другий раз підсажував сьогодні, дохне половина ссджанців чогось, мали паркан міняти сьогодні, дощ. Що там ще? А, скотик витолочив майже рядок огірків, взяв за звичку там качатись, ото бідолашні і не виткнулись навіть)))
Ото ще зеля, оті серцебиття міста. Це не на держдачі на природі. Жив я там одного разу, не згадаю яка вулиця, з 5 чи 7 поверху шикарний вид на місто, а під вікнами кілька смуг руху. Ото я тоді висипався. Таке було враження, що та столиця цілодобово кудись їде. Закриєш вікно дихати нема чим, літо, відкриєш - постійний голосний шум. Кондиціонер був, але ми його не включали - він що дурний, був один варіант-Арктика. Менеджер вибачався, казав, що він зламаний, ми зїдемо піде в ремонт) Під кінець тижня, правда, коли вже повертатись треба було, призвичаївся)
Там Клічко непоганий ролік зняв в честь дня столиці, але з телефона не загружається а гарант скрізь лізе .
Не я почав,так шо всі питання,зауваження і пропозиції до ідіота з ляхівщини,я є громадянин держави Україна,а він відцурався нашого громадянства,поміняв на лодзь,так шо нехай дивиться на свої бур'яни,а зі своїми ми самі розберемся. І того припиняйте однобоко робити зауваження,або починайте з ініціатора.