щось почали, зарази, мною цікавитись, раніше зовсім не трогали, хоча температура все така ж, менше 36.
Встановив нового карба,та буду дивитись до бака з отстойніком. Копу стоп, все заросло тільки мозолі натер.
Недавно заскочив на витрощену корчму,туди вже років з десять ніхто ненавідується,але чи блондинка,чи дідо земляний постарався хтось з них,шість монеток,кілька гудзиків і шмурдяк,так що знахідки є,правда не в тій кількості та якості що хочеться
Ділов то,наждачкою Осьо недавно пропонували мідяка "москва",так чистанули кирпичиною що десь процентів 90 ціни зчистили
Доброго всім дня, гримить і блимає знову скоро точно в городі жаби квакати будуть . Потроху перетворилися на альбіон з дощами, холера якась . Бо треба картоплю підгортати, а будяки вже по кодіно .
Маєстро гра на балюстраді ,танцюють голі тьоті й дяді))) Шалом всій банді! як ся маєте, що нового? пана Бека знайшли? ну а ми як завжди, скердуем всьо і в колічестві)))) готую тару!
Доброго всім вечора, в мене гроза і знову все плаває, що занадто то не здраво тож таке, вечеря і буду відпочивати.
Це правда - пам'ятаю років 50 тому подібний травень був - замість з друзяками по Квітучому та Тропвніна гасати правє цілий місяць просидів у своїй криївці
Доброе утро вот блин не знаю, хочу поехать докопать мелочи с Мосина. На радостях дергнул ствол а про остальное забыл. Но тучки на улице ставят под сомнение поход. Как думаете, стоит или нет. Антуражик правоцирует
Ви дядьку незабувайте що в прихід ви таки вині 3літровки меду по чтири штуки.%.Пан К підняв аренду за хранєніє в складі.
Вітаю панове, таки дощить, вже неділю цілу.Зайшов вчора в ресторацію божєш мой шаурма більша коки коли і такі мясо там не з сапачки.
підсолодити то прикольно)) а що ж мені робити як в мене пробнички починаються від 10 літрів)) отакоет))) доброго дня! Кава, какава, та попедалірую по шорним справам))