Допоки не приймуться, потребують значного догляду. Бо вирощені на спец.субстраті і при пересажуванні починають хворіти.
Можна знайти від 55-грн якщо купувати більше 10 шт, а так по різному, висота і решта все залежить де купувати . Зробив пару скринів з ціною сховаю під спойлера . Спойлер
Вітаюсь, товариство. Як ви тут без мене? А воно сьогодні, виявляється, професійне свято. За першою освітою я філолог ). А справжньому філологу завжди є що сказати)
На протязі понад двадцятирічної практики ми посадили кілька тисяч туй. деякі були копані з грунту, а деякі були у доницях і жлдних проблемів не було - не жалу вати квасного торфу та регулярне підливання.
Привітавсь. Курочку заведете, качечку, щоб було своє, та і дітям дати треба, а тоді свиників парочку, а краще чотире, тільки я Вас благаю свтноматку не заводьте( бо та курва коли в охоті до кабана, з обійстя зробить хіросиму). А тоді кролів парочку, бо дітям треба мнясо дієтичне, а тоді козу бо молоко добре і дуже корисне.....і це все треба годувати...посієте бураків, кукурузки, люцерочки..... от тоді вже через пару рочків..Вона Вам скаже а гайда корівку ще заведем, он диви як в людей. От тоді буде добре. Тільки не Вам.)))) Пишу скритно. Якщо завтра на зв"язок не вийду, панамку віддасте пану Грифону, він таємні тропи знає.
Чесно, то ніщо з копанням чи посадкою картоплі під лопату в темпі копаємо звідси і до обіду) слава Богу, що то покинули, купляємо вже роки. А з іншого, дуже шкода, що покинули хату. Город пох, там такий сад був... Та і хата добра. Але, два варіанти - або постійно жити, або все похерити, бо там добре допомагали збирати врожаї. А каральну експедицію, яку я не раз поривався зробити, стримували батьки. Та і не нахздишся зараз дуже, 40 км. від міста.
І індиків!Щоб коли індичка поведе індичат пастися,то ви потім все село оббігаете їх шукаючи)А коли не знайшовши причалапаете додому з язиком на плечах і охрипші бо ж гукали пуря-пуря.Глядь а індичата во главі з матірью тихесенько сидять на старій груші і дивляться на вас невинними глязенятамиотоді вже буде комплект))))))))
Було до двох сотень. Тримав у клетках. 10 років, поки мій кріль не почав користуватись попитом. Тоді все. Ще було в мене пару разів натхнення з кролями, заводив знов. Вибив всі до до останку. Пошесть то одна то друга, пачками дохли. Приїхав з праці, а пів клетки молодняка лежить. Прививали від одного, подохли від іншого. Саме мрачне було як мордочки гнили та пухли, літо дощове було комари. Пропоїли краплями, вони через місяць дутись почали. З кролями розпрощавсь назавжди.
Ви оце нагадуєте мого діді покійного. Він теж, коли я був малий, кролів розводив. І там в клітці підлога була сітчаста, в молодняка лапки провалювались і засрчгали, і з'явилась криса, яка парі штук по одній-дві лапкі поодгризала. Дід кролят добив, щоб не мучились, а щура зловив в капкан, взяв обценькі, повідкусував їй лапки і випустив. Я вже того не бачив, мені потім вже коли виріс, розповіли, а отих нещасних кроленят таки побачив, хоча дід мене відразу забрав звідти. Я любив просто тусити біля кролів) то років 5-6 мені було.
Кролиці часто посля окролу кроленятам починають лапки відгризати, витамінів не вистачає. Сам з таким стикавсь, була нормальна крольчиха мамка і таке виробля. І плодовита і все зажди було добре. Треба пильнувати, вода щоб була весь час. А за крису такого не чув, коти дуже полюбляють іх тирить. Через сітку витягали.
За те що кролиці гризуть, не знав. Так розповіли мені, то і я ото. Хто його зна, мо' ж дід таки знав, що робив. І до мене, і під час мене кролів тримав, таке тільки раз було.
Тільки що ледь серце не стало. Вийшов покурити перед сном, закурюю на порозі, якийсь рух в кутку двора, щось темне з шипінням проноситься під самими ногами за хату, як та блискавка, піднімаю голову - сусідський пес висить передніми лапами на паркані й голова стирчить над парканом. Я його зпересердя добрим словом, він зістрибнув назад. А то був якийсь кіт, який спасався від сусідського пса, а тут я) Кошмар. Добре, що мій спить собі в хаті на барній стійці)
Дякуючи отому собаці та Вашому переляку ми тепер знаємо що у хаті є барна стійка. а якщо у хаті є барна стійка то і бар мусить бути, а якщо є бар то й у барі є дещо - шикуйте закусь бо ми невдовзі відвілаємо Вас та Ваш бар
Доброго всім ранку, теж свого часу тримав кролів, було більше сотні з молодняком, пару років вже не тримаю не вистачає часу на все но то таке, виженуть з праці займуся і кролями і курями з качками, бо смачні ті качки . Кава теж була смачна, вчора не встиг газона з конваліями показати тож тримайте. Гарного і вдалого всім дня.