Добрий вечiр! В Приазовьi пiнтература мiнус 7градусiв, снiгу нiц Але ж новий рiк все пiдкрадаеться та пiдкрадаеться
Ніхто не сперечається про корисні переваги свинки. Я про зовнішній вигляд, з п`яним москалем їх не відрізниш, ще й на одній мові спілкуються.
Бо вин у нас на Буковини живе.Хочете позайомлю?А другий куплет знаєте?Якшо так то напишить.Може ризни интерпретации.
Дякую!<на маєш бабо радість наніч>.тре перти до аптеки,заким відкрита<валідол там,слюнявці,бинт-мордяку замотать,щоб язик не вивалювавсь на підлогу-бо вона вже помита>))))))))))
А чого усi принишкли як миша пiд вiником? Гаяваспитаю! З нового року в Америцi будуть друкувати новi гроши
А я з Дня народження припхався і мені все рівно. І завтра можете хоч цілий день постити різні смаколики, тільки не зранку, мені теж буде все рівно: завтра мій ДР.
Е ні!завтра ми їх зжерем!всі!запєм мінералкою(((((((і зранку гайда на роботу(((((во!запостим хіба те,чим займались весь тиждень<і з ким>.
Доброго вечора товариству! Як і в попередніх постах - тема цицьок не розкрита... Ну тоді, добре запам'ятовуйте, а краще записуйте події, що відбуваються навкруги - через багато років будете з прищуром, хитрим таким, розповідати молоді різні історії. а починаться вони мають приблизно так: "От пам'ятаю, як я ще малим пацаном був...." ©
А доброї ночі всім! Я оце йшов від дружини (вона адміністратором в туркомплексі працює) і пофоткав своє нічне місто. Результат ось він