непорядок. треба житньою соломкою впекти, ну а якщо нема житньої то і звичайна підійде. одного разу бачив що очеретом впікали, троха не те але теж нормально. колись в скрутні часи, початок 90стих, бензину було обмаль, тілько запекти шкірку. то обсмалили соломою і потім лішевпекли бензином. звичайно довще але що поробиш. отакоєот
А ще я роблю таке Салтисон жде гніта Кров"янка настадії виготовлення САЛО вже де треба Буде буженинка Ялинки ждуть свого часу І ось такий мороз зараз у нас Отакеєот а ви кажете
Бачу жирненький москаль попався, і кров`янка і буженінка. А ялинку то вже пора до хати, так сказати святковий аромат.
І то по-вашому свято? То робота! А ше, як почнете ганяти того шампусіка і знищувати дівчат вже- то до Нового Року буде дуже п'яні, голі і босі! А у народу кажуть, як новий рік зустрінеш- так його і проведеш! Отакоєот! Маладьож!
Не ображайте свинок-вони корисни тваринки,а вид маскалюк одни збитки.Як у гуцульский народни писни-Вуйко Франю не бийте свиней,бо свини кращи за людей-Людина може вкрасти,людина може вбити,а свинни негодни цего зробити.