Трошки вискочили після трьох, поміж дощами. Вже рядовка пішла в ріст, та що звуть синьоножкою. Трошки фото
Доброго всім філосовського ранку, в мене +3 і на грунті приморозок, покі що соняшно, а там подивимося що буде, кава була смачна тож гарного всім дня .
Все починає цвісти, а от бджіл дуже мало снігу не має, приморозок на грунті був і вже +13 на сонечку.
Привітався , сонячно але гембатий дує нє па дєтскі . йду стартера робити в авто , до вчьора в центрі міста з буксіра заводив , мали люди на шо дивитися . добре шо пацанята допомогли ...
Всьо,хана подпольному блюботєкарю,сухарі неодин рік жувати буде,а хомняк сам на шавурму курвейцям здасться,а я казав СБУ викрила злодія, який продавав вибухівку через інтернет: щодня він збував до 10 кг пороху СБУ викрила новий канал незаконного збуту вибухових речовин. Мешканець Кіровоградщини постачав своїм «клієнтам» до 10 кг пороху у день. За попередньою інформацією, з нелегального бізнесу ділок одержав «прибуток» у мільйони гривень. Перевіряється інформація щодо використання цього пороху для підпільного виробництва боєприпасів. За даними слідства, протиправну діяльність організував мешканець Олександрії Кіровоградської області. Ділок продавав оптові партії пороху іноземного виробництва у різні регіони країни. Для пошуку клієнтів він використовував спеціалізовані інтернет-платформи і переправляв товар замовникам через сервіси поштового зв’язку. Гроші за продаж вибухової речовини зловмисник одержував на банківську картку.
Доброго всім рибного дня, в мене +5 і похмуро якось з ранку, кава і до справ рибних. Кава була смачна і трошкі маю роботи нині. Гарного і вдалого всім дня.
Вітаю товариство! Нарешті зробилося тепло - вчора було +16. а на сьогодні обіцяють 18, але з дощиком- дощ не зашкодить бо земля пересихає, а на моїх моргах тим більше бо та пісок - всякає як у губку. Після вчорашньої гімнастики зі шпадлем - сьогодні мусив смарувати руку кінською мазюкою