ізяни є звичайно, але то не від злоби а від нестачі св. води, отакоєот.Так що топіть гірський сніг, кладіть туди цукор, дріжді, гарно закрийте , потім випарьте і зконденсуйте і оте що вийде в бутлі розлийте 2х20 л
А мені тоді було два неповні рочки і на первомая носили мене на демонстрацію, потім ще якийсь пікнік був, ще батьки тішились, що дитина весь день на свіжому повітрі провела. Ніхто ж не знав толком, що щось сталось. А тоді вітрюган такий був...
А ми дізналися що Чорнобильська рвонула від радіоелектронної розвідки а офіційно повідомили чі через тиждень чі більше, точно не пам'ятаю.
До травня жодного відчуття не було, а от у травні у вустах відчувався солодкуватий смак металу - чи то їв. чи то пив - постійний металевий смак. Перед обідньою перервою мене посилали по Каберне і так було щодня - вдома у холодильнику теж пара пляшок цього вина була. Пам'ятаю віршик з тих часів: якщо ще так пердикнЕ не поможе й Каберне Найцікавше було у 89 або у 90-му я з моїм шефом поїхали до Житомиру. Після того як ми поробили наші справи хлопці з місцевого ОПТУЗу зробили нам проводи - затрималися біля дороги на якомусь лузі - по склянці самогону, салом закусили та поїхали до дому. Після цього ''пікніку на узбіччі'' знову відчував смак металу!
нам кожного дня в мірному пластмасовому стаканчику (такий як на фото з аптечки: давали пити йод...тому і присмак заліза так врізався в память...от тільки вже не пам'ятаю на протязі якого часу...здається пару тижнів...
Привітався , з ранку по мижи дощь погнали копати . підняли пьєть совєтьских мунєт і дощь погнав додому . снігу нема ...
Доброго всім вечора, прохолодно і місячно на дворі, повний світить хоч сірники збирай . До ранку може бути приморозок, в знайомих за 50-ть км від мене -5 з ранку було снігу не бачив, завтра раненько вставати на працю тож мабуть буду ліжко іти готувати . Бобраніч і готуємося до котодня .
Головне щоб без втрат людьского життя, бо якщо всі живі то заробити можна ще, а от в гіршому випадку вже ні .
То стосується тікі пана cer, то мені пару смаколив замість снігу . Смачного бачу гарно провензолилося . З такими світлинами піду на кухню поздаровкаюсь з білим братом .