Знаю людей в яких більше 45-ти діб знаю таких в кого 14 на новорічні свята і 14-ть в серпні, прописано в колдоговорі. Тож якось так. На деяких взагалі дають 14-ть діб, а решто потом грошима, но то вже нюанси .
А ще перед пенсією деякі хто трошечки жадібний і дружить з кадрами збирають дві три відпустки і забирають грошима,позаторік такого працівника проводжали на пенсійон,то за ці гроші він накупив собі човна,та всяких снастів риб ловити
Пан slawuta5 всякого написав, на моє питання, кому віз приціл. Але, в нього НЕ повернувся язик сказати, що приціл віз українським воякам на Схід. Це гірше, ніж НЕ відповісти чий Крим. Пан Консерватор гнав таких в шию із форуму. І правильно робив. А пан Oprishok поручився за п. slawuta5, чим зганьбився перед шановним паньством. Я думаю, що пан Консерватор, не потерпить такої ганьби, і розкумається із п. Oprishok.
А чим жеж ти є, щоб я перед тобою тлумачився? Вистачить, що я тлумачився перед офіцером слідчим ДПС, прокурором та судом і та людина, котрій я віз приціл, тлумачилася перед СБУ. А що стосується пана Опрішка, то будь обережним - гуцули помовлень та зневаги не прощають так що краще тримай свою пельку на клудці!
резерв на сніг. прошу розтопить його в ємності, добавить цукор, дріждів і в 90% вигляді передать в прихід.
Доброго здоров"я, шановне панство! Спеціально для пана Бека: Даю таємну наводку для пошуку монет князя Володимира.
Хай(ль) ! Якось прохолодно у вас тут ... Гоцав степом вчора , дратував аспідів . Приймаю замовлення на вакцину від усіх хвороб . Сніг на бартер не пропонувать .
Чи є вакцина від усіх хвороб - цього не знаю! А от в народній медицині - самим найкращим лікувальним засобом вважається звичайнісінька вода. Дві столові ложки на склянку спирту - і все як рукою зніме!
Не ви мене кумали, не вам розкумовувати. Зганьбився чи ні не вам судити. Створіть тему "Будні і побут копаря 2, вони не знали ганьби" і подивимся скільки звідси у вашу тему перебіжить. Єк повістуют у нас на Гуцульщині - кожне гунчє фудулитси шо вно флуд але єк уздрит флуда то цівкає у дільницях тий джємрях єк джоя. Зразу наголошую ні матів ні образ в вище написаному нема. Чисто стсродавня гуцульська мудрість.