Припхався з копу, находився жуть, нема нічого на тих поселенях, карти повна лажа, зате слідів вздовж, впоперек ужос
Отето, що називається, подивитись на людину по новому. Більше 10, певно, років знаю камрада, і натрапляв фб на відео, але щось руки не доходили. А це послухав, в ось вже кілька днів дивлюсь і слухаю коли можу. Шото роблю, і ставлю відео, і ото слухаю. Правда, цікаво. Мені з дитинства цікаво було отето козаччина і пов'язане з нею, але серйозно нею цікавитись часу немає. А так тішу себе
Я не адміністратор форуму давати відповіді про патріотичність сайту. В моїй темі політики не буде. Хочете поговорити про презедента то створіть собі тему і там балакайте. Не тут.
Ще одне - створіть з людиною тему з цими питаннями що ви мені задавали і чекайте відповіді. Але відповіді вам не сподобаються.
Тож не про призепента мова,а про однобокі погляди,шлавута тулить сюди туфту про військову закупку,це виходить не політика,гудвін тягне сюди помийну картинку теж не політика,а от коли ставиться питання навіщо вбивається клин в народ України це вже політика
Пояснюю останній раз - я автор теми а не модератор розділу. Видаляти і редагувати пости не можу, банити когось в темі теж. Щось не подобається в моїх чи чиїхось постах натискаєте кнопочку "пожаловаться". Якщо не заспокоїтесь і будете далі писати не по темі, буду просити модерів розділу закрити вам доступ в тему. Крапка.
нічо вас забанять але ви як прихожанин приходу св. Буратіно будете розбанений нашими послідовниками серед адміністрації
усьо тайноє становітся явним ... а я запитував шо купувати будети , пророкую шо рутуса з гавусом теж продавати будете ...
Добий день шановне паньство. Я з вашого дозволу буду писати на російській,бо у мене нама української клави. А кнопати віртуально дуже не зручно. Так вот я могу открыть новый вид услуг. Вы за несколько дней до копа сбрасываете мне карту где будете копать. А я вам насыпаю в те места любой мелочи. Хотите медь,хотите золото. Любой временной промежуток. Я и бумажные деньги вам закопаю,в железной коробочке. Цена договорная. А Відсотки доведеться здавати мені,тому що основного претендента нема , святе місце пустим не буває.