Боброго вечора. Попрацював добре сьогодні. На Шполянському кладовищі здибав такого старезного хреста з чугунію..
Та де. Там проствше. Їдять вони варених козенят чи телятину, і оту кашу, забув як вона називається, але її біла людина в себе не віб'є... А нрави там прості, якщо чоловіка там, місяць, наприклад, нема, то норм для дружини з першим зустрічним, хто сподобався)
В нас теж такі ще є ,з тумбою,спілкувався колись з моделістом з Бердичівської ливарки то він говорив що підпільно по замовленню лили навіть ще в шістьдесятих.
Рональд Улісс Свонсон - вигаданий персонаж, зображений Ніком Офферменом із ситуаційного комедійного телесеріалу "Парки та відпочинок" https://g.co/kgs/4q7Urj
Доброго дня доьрим людям, а поганим - ну ви самі знаєте що й куди Погода не цікава - холодно та хмарно. але якщо не буде дощу то й так поїду на село продовжувати порядкування ділянки. "Недавно у темі новости ВСУ, ВПК, учения, сборы,выставки" пройшла інформація про закупівлю Україною набоїв 7.62х54R за ціною вищою ніж роздрібна ціна на ці набої. Може це були набої з кулями Б, БЗ, Т - у тому повідомленні про це нічого не було вказане, і тоді така ціна можливо є виправдана. але я з цікавості вирішив подивитись на експортні ціни чешської фірми - http://www.zelenysport.cz/vojensky-material-zbozi-pouze-na-export/ - може комусь буде цікаво.
Вітаю панове, +5С, шабатний день а мене яблуню виганяють різати але я один то знаю що вона незаводиться
Українці і держава мобілізуються для війни із московією. В цей же час, тут починають ганьбити президента і укрїнців називати Зе бидлом. Модератори не поспішають прибирати ганебні картинки, Автор теми захищає ганебні випади проти влади. Це насправді український сайт? Може ще і патріотичний? Хто дасть відповідь?
де ви бачили президента? Зе шмаркля? то чистий зрадник і вибрали його зеідійоти... ПС і не думайте що я сліпо увірував в пороха...можете заглянути в мій профіль - що писали мені в лічку і профіль коли я в часи пороха називав його шоколадним...але в порівнянні з зегнидою він таки був ПРЕЗИДЕНТОМ...
Хай(ль) хунта ! Степом сонечко , губатий дмє . Розквітає дикє поле , але все одне , як для півдня зимно . Скучив за спекою .
Шукаю шину (кальосо) до мотобока 4.00-8 б\в . .. Задорого . Дав куму коника , а він вбив . Каже я тіко триста метрів проїхав .. на пустому ...
В нього зара шорна смужка . А це ж кум і він покаявся , а я не напружую бо розумію і поважаю . Хай на мені будє , віддасть пізніше три по три бо я записую ) . Отакоєотавикажетє .
Вітаюсь, товариство. Що там, 24 квітня? Сусід вчора в футболці по двору ходив, сьогодні в шапці і куртці щось біля сарайчику колупається.
Доброго всім дня, в мене прохолодно і хмари по небу гоцають як скажені, то сонечко то сніг сипе . Бачу вчора замість ціцькового дня було веселе . Кава була і поботи по городі багато маю треба бігти далі працювати . Гарного всім і вдалого дня.
Тільки що повернувся додому, теж сніг пускався о 15:25 та 17:35 але ненадовго, хвилин 3-5 а вже квітнуть абрикоси, знов абрикосівки не буде.
Трошки покатався по різним місцям, на одному що стоїть пусткою з 5 ст. н.е нас здорово поганяли дощ, сніг та гроза, кілька разів, поки стоїш коло авто нормально, тільки відійдеш метрів на п'ятдесят - знову летить хмара. Більше дощів не бачили ніде, ні до того, ні після. Допоміг простенький ритуал а ще кажуть що містики не буває. Жінка каже що то був якраз день Землі, може тому. Кілька фото