Ага.я їм сказав.нога за браму...куля.вони так.а ви і так нічого не даєте ніколи.я-то зараз піти купити вам заліза?заборзіли.тре буде до Барона в Мукачеві попроситися в гості
Доброго ранку +13.Сонячно,синоптики обіцяють дощ. Таке питання камради,маю насос ПЦР1-Ш Отакого типу,чи можливо його продать?
Доброго всім здоров'я, моросить на вулиці трішкі, тож кава була смачніше бо ше тепленька . Гарного всім закінчення тижня .
фсьо, пан К десь пропав, клуню націоналізіровали, клюб на замок поставили, мо кому моцик нннада з дарчим підписом занедорого ?
і Тараса Бульбу спалили . але ж Копєрніка то інша концесія приходу спалила. так все закручено прям Санта Барбара. от з Куком неясно .
Маю час та трохи натхнення. За небайдужих. Село саме звичайне, проживають зубожилі українці, за час війни з 14 року, ростуть обійстя, поповнюється парк машинок гарнюніх, земельки додається,( для атошників нема) , пільги бо сильно повроблялись на полях, повитрачались. А неврожай, а ми працювали. А війна, то то нехай оті, нехай Порошенко, то він усе винен. А ми їх туда не посилали. То не наша війна, торгаші винні..волонтери...і отак весь час...Війна іде на территорії України. А ти люди що допомогають з закордону на свій страх та ризик за свої гроші то манкурти? То хто манкурти насправді?
Отой шлавута зробив такий самий вклад в розвиток держави як і кончерватор,тільки клацанням язиком по клаві.
Та воно... Такі чорні п'ятниці живуть в Намібії, і, що характерно, в них дуже демократичні засади... Сам не знаю, чув)