Якщо не припустити.буде не зовсім смачно.Легенько припускаємо на вершковому маслі.далі жаримо до готовності.
Воно то так,а якшо зустрів її трохи під градусом і сильно кортить,то можна знайти потрібні отвори....
А яким боком моє сало до всіх і Опришківських фото , га ? От сусіда ти наче й вождь , учитель , а буваєш наївний як вовк в казці . Я можу сало Опришкові дати , він мені фото в лічку , а я вам за сало буду ті фото показувать і мати з цього гешефт .
То не правда . Хаїм не може продати 10 яїць за червонця . Тут я можу сказати як Станіславський : "не верю" . Не враховані витрати води , газу ( чи електрики ) , сірників , амортизацію плитки і ємності в якій варилися яйці , накладні витрати в лиці жінки Сари і 5-10 діток , податки чи збори рекетирам ну і плюс чистий прибуток . То те 1 яйце варене буде коштувати червінець , мо навіть й той що з миколою 2 і має вагу 8,6грама золота .
Оце пригадав собі того Хаїма! Раджу всім прочитати. Дуже повчальна історія, а головне- правдива! http://reibert.info/threads/xajim-sigal-vchitel-milicioner-partizan.338373/