в нас інші артефакти, розходяться що гарячі пиріжки ще динарії Піта, і як їх електрати ольвіії в обіг запустим і обвалим весь копарський рух, ні не так продажний рух- динарій і отой електролій буде по ціні лому. короч в нашому регіоні нема нічого тіко фальшивки, отакоєот.
Привітався , насилу з дружиною урвали на коп . ось трохи результату , я китайчика вигуляв а дружина симплекса . знахідки дружини з права
я звісно вибачаюсь. але пан Зеленський наш презедент, х. для когось. для когось ні але він наш презедент і прошу неображати презедента. Ми ж неприкалуємся карикатурами коли кацапи повністю уряд польський вбили типу летчик лох в тумані літать невміє.
Дійсно,для тебе він не призедент,бо ти є ляхівський гражданін,так що пости оту гидоту походження якої під питанням своїй дружині,або таким же як ти розумовонедолугим,в окопах немає різниці за кого голосував.
Трохи виправлю, у окопах нема політики. Там все по іншому. Есть ми, а есть вони, вороги. І есть наша арта на яку іноді моляться і яку чекають, і есть наша броня яку люблять. А есть броня ворожа яку куярять з ненавистю. От і вся політика, потім пожерти щось, якось обігрітися, та хоч трохи поспати пофіг де пофіг як, але просто вимкнутись від отого всього що перед очима.
А президент який вже есть, іншого пока з торбинки не витягнеш та не намалюеш. Як казав іншій, Маємо те що маємо.
Вітаю. Копнув гудзика собачого, їм теж форму шили ? Ще найшов рогі кзлика і патрон учбовий Мосінки ПСВ. І житон.
зато ви тепер не боїтесь кліщів бо просто ігноруєте все що не може вбити і знову як в дитинстві можете сміливо впасти на траву по формі одєжди №1 й так заснути спокійним глибоким сном хоч на десять хвилин і пофіг ... а припизденти то дійсно вже для нас не важливо бо вони не для нас
в мене якесь дежав'ю і я тільки уявляю як би було в житті спокійно аби було як тут на форумі - ви весь час на якогось манкурта витрачаєте свої нерви а я навіть не знаю про що ви бо я чомусь не бачу вашої , вірніше його дописів через якусь причину - може колись мене забанили й виключили можливість бачити того камрада . колись було тут кілька добрячих дядьків - з приходом весни 14-го теж пропали , але я знаю де і навіть дехто на небі їсть смаколики та п'є смачні напої ... слава тим хлопцям ... А от про вашого подразника - це якийсь фантом
Доброго здоров"я, шановне панство! Оскільки критикувати нашого нелоха не можна, то я його труси прокритикую! А так з пятницею, панове!