ДОТ вже після WWII, доброго вечора панству. Десь проциндрив свою вдачу на скіфів, не більше 5 наків за раз і усьо, а то і менше. Щось не тойво, десь до бабок треба сходить . І з нечастого тільки одна перепутка та частина ливарної форми. Зате сірих журавлів дуууже багато, оруть аж кров в жилах холоне, шпаки прилетіли, не дивлячись на холод розквітла магнолія, красота!
Здравствуйте, прошу прощения за глупый вопрос, что означает "после WWll" ? Если ваша цитата к моим фото.
то сірьозна абрівіатура, тільки ізбрані зможуть її прочитати. але вам відкрию таємницю, на ваших фото є ложка, гільзи і т.д, от оте з тої абрівіатури.
Тю. Мені колись наган під жевело, просто пукалка на рекон, допоміг. Дружині стало погано, я пішки квартал пішов в 3 ночі в аптеку. Шото перед виходом підказало мені запхнути його в кишеню, він навіть не заряджений був. Я і не знав, що місто вночі живе своїм життям, старію. Але по дорозі назад, коли до мене звернулись два непончтних тела, то те що він стирчав з кишені, і те що я полізь за ним і додав пару добрих слів, бо не мав наміру заводити нові знайомства, очистило мені шлях додому)
Здравствуйте, УВ. Бек. Если можно, дайте ещё одну подсказку. По каким признакам определили что это после второй мировой построено? По словам местных, он стоит там с войны. за ранее огромная благодарность.
Офігенно добрий день. Треба їхать на "біржу" а транспорт в зв'язку з червоною зоною не ходить. Так що потопав я. https://zbroya.info/uk/blog/20404_kulemet-browning-m-2-u-masshtabi-12-pid-nabii-22lr/
По словам місцевих можна багато чого наслухатись, від мене он, наприклад, батарея Кременчук обстрілювала, це більше 110км і це казали мисливці, хоча та батарея обстрілювала аеродром та з/д мости. По військовій фортифікації вогневі точки лили з залізобетону, щоб був моноліт, 120мм здує ту плитку як папірець. У мене навколо ядерного арсеналу аєродрому і то стояли з/б ковпаки.
Благодарю, по поводу литья из железобетона, согласен. Но тогда какую цель могли преследовать, когда поставили его после войны? В этом районе даже нет военных частей, чтобы можно было бы что-то предполжить.
Значить щось та було, якщо скинете точні координати в форматі Пн 00º00'00,00" Сх 00º00'00,00" то гляну по різних роках.
Широта, долгота, минуты, для меня это немного сложновато. В Гугл картах такие данные: 48,7767740, 37,2660531 . Самый крупный бугор в центре с воронкой по средине это и есть тот самый дзот. На яву, воронка там действительно есть, и довольно крупная. Только находится она с боку от обекта, то есть насколько я понимаю прямого попадания небыло. Если это чем-то поможет
І Google Earth і всі карти в Андрозіку в мене зашиті на тих координатах що я вказав, мінути там закінчуються на 59 і 77 не може бути в принципі, це в компі на Озі експ. можна переключатись, так що без конвертера координати для мене невідомі. Перерахував, зараз покопаюсь.
Ні до ні після війни військових частин наче не було, єдина зачіпка що там була якась компресорна станція, що і куди качала хз, можливо щось армійське по складам палива то і дот для прикриття. В мене поряд з містом був подібний військовий склад по паливу, на жодних армійських картах нема а колючка і доти по вуглах були.