Доброго дня,вчора шастав в розвідку по іпєнях,кераміку правильну бачив,але кукурука ще стоїть торішня Зате знайшов заначку стратегічного Н2О та запчасть з велика на якому маленький хвошизд гоцав
Доброго всім шуботнього ранку, сипе з неба по троху при +6, кава була смачна базар працює з обмеженнями, але на винос є все і ще більше . Гарного всім дня.
Доброго, в яку ціну брали, бо теж треба подивитися є бажання трошкі власного мати, а не сілікон на преміксах .
Беріть ту що на вагах її ще не нюхали як згадаю ті часи і якось жили люди . І да, домашню смачно тушити і зупа зовсім інший смак має.
Мої вітання всім в неділю, в мене похмуро і от- от почне знову сипати, хоча вчора в вечорі зорі було видно . Кава була смачна і до недільних справ, гарного всім дня.
Моя мрія з дитинства - заходив до магазину Мисливець на Хрещатику ти слинився, дивлячись на такі речі - ласти, маска та рурка були, а от ружжа батьки не хтіли купити
Вітаю панове, +5С, находив сьогодні аж 10 км, 270 калорій спалив але потім їх і догнали салом Знахідок неахті, вже 10 років одне і теж місце бомблять всі кому не лінь хоча є супер мд Аська 250 то то да, на вибитих перевибитих і х. зна ким переходжених знаходять