Привітався , оно до нас приїхали якісь молдовани тай нарили рєдкіх монєт , свистять шо їм вже давали за котрусь 12000 баксів , правда чи свистять ?
Отето пригадав. Їду в Львів, блаблакаром, всю дорогу з чуваком вдвох, теревенимо про те про се. Висаджує він мене біля Вікторії Гарденс, і тут каже - стій, я згадав. В мене коробок є, мо' тоді треба? Бесплатно. А він далі, в Бельгію їхав. Та, кажу, я таким років так десять точно не балуюсь... Він такий, блін, і викинути жаль. Кажу, заверни до Голяндії) Посміялись, на тому і розійшлись)
Та ж хз. Недавно в нас накрили одного продавана, що напарював копії рідкісних манетт по ціні оригіналів. Правда, він був не молдаваном)
В кінці городу, крім людей, ще мешкає кішка, і вона навела кошенят минулого року, і щось в них не вдалось їх пороздавати. Тепер там мешкають люди і 3 чи 4 котів, які дуже дратують мого котика, бо весь час зазіхають на його територію і він все з ними воює.
А я, між тим, поки весь день дощ то йде, то не йде, і на вихідні через нього плани, схоже, обламались, подивився гарний мультик. І ото навіяло
Це шо по всіх міста такі мапи будуть показувати відкрито чи то готуємося до чогось . Подробиці за посиланням. https://www.pravda.com.ua/news/2021/04/16/7290433/
Готуватися то краще до всього. А ні в кого нема думок що то може бути на фото, бронза чі латунь, дуже таки багацько їх на полі
Подивився з ранку на отих цицятих панянок та прийшов до висновку, що всі вони мають один спільний та великий недолік - не є НАШІ
Вітаю панове, -3С, прохолодно, іти топити майстерню та роздєлувать руського подивлюсь що там внутрянкі. отакоєот.