Привітався , дощить , то це получив китайського мд ТХ850 , такого як в пана Бека , буду пробувать бо блістул за важкий , після перелому плеча на можу з ним довго ходити тай ями в коліно вже слабо рить
Вітаю товариство! Погода вже заіпала конкретно - майже тиждень або сніг з дощєм, або дощ зі снігом ну і настрій відповідний, але сьогодні натрапив на файний малюнок і мій настрій змінився на кращє - так що тримаємо порох сухим - усе буде Україна!!!
Доброго всім здоров'я в п'ятницю, сиро з ранку і обіцяють дощика, парасольку взяв ранкова кава і вже в дорозі на працю. Гарного і вдалого дня всім .
Доброго ранку. +9 дощить арбайтен по стахановські. Кажуть що Китайцям треба підказати що час наступати на рашку доки вся техніка в нас на кордонах.
Якщо, не дай Боже, таке почнеться то треба щоб світова спільнота надавала по морді тій панді, всі світові кордони повинні лишатися стабільними, территорія може переходити тільки по мирним домовленностям, інакше капець, буде хаос і розруха.
на пенсію я теж лишив одне перспективне місце, а щоб менше копали то дробі там разосипаі і пробок з під пляшок типу охотніки, що тут взять. то оце чекаю поки сосонки підростуть щоб невидно було.
Доброго Усім Здоров"я! З пятницею панове! --------------------------------------------------------------------------------------------- Оце коли пан Бек виставляє фото Прихожанок, завжди згадую Анекдот: Медсестра у приймальні лікаря дуже здивувалась, коли з оглядового кабінету прожогом вибігла черниця. Коли слідом вийшов лікар, медсестра запитала, що сталось. - Я оглянув її і сказав, що вона вагітна. - Але лікарю! - вигукнула медсестра. - Цього не може бути! - Звичайно не може, - відповів лікар. - Але гикавку їй як рукою зняло.