Пане Зазику чи не підійде той карб що від жигулів вам в АТО?. Бо мені таки наче вдалось трохи старий підшаманить.
Доброго здоров"я, шановне панство! Спеціально для тих хто колекціонує солдатиків, виготовляють із олова в масштабі 1:25, неймовірно красиві і реалістично схожі фігурки. А також друкують доволі товсті каталоги, з детальним описом для кожної фігурки. Читати доволі цікаво...
Вітаю панове, +15 С, сонячно, вигнав прихожанок на польові роботи, труд звільняє від поганих думок але посилює звички
Картоху ще не саджав, а от печінку треба буде ввечорі поберегти . Но то таке, вже на праці працюю , з ранку було похмуро і +9. Кава була смачна і всім гарного дня.
Є питання як зробити відкатні ворота, недорого і без заморочок.пан Бек ще робить, а пан Славута наче зробив. Не пойму чому перестала варить сварка після заміни лічильника. Пропускний ампераж змінили чи що?
еьто же елементарно Ватсон, купуєте все типу конструктор і зварюєте. я раніш тільки механізм відкату купив. а зараз все є.
Кризовий період позаду.Вже почав самостійно їсти.але ще кожні 3 години пігулку трамадолу.Так хочеться до лісу.але донька не *пазвалям*