А доброго дня вам усім!ото дивлюсь всі шось на котів пруть))))<))краще папугу вимкнути<покривало на клітку>,а скота надвір пустити.хай по сугробах пониряє,потім сито накормить і спати положить в тепле місце бажано.і буде всім щастя)))))))))))
А чого би і не проставитись,приємній кумпанії,за жовту краску,за Новий Рік,а ми відячемо тій же манЕтой,я ось на хрещення вже збираю подарункиі запасаюсь салом!
Ром до яєчні не пасує, а от до печеної свинки в сам раз буде. Але, як то кажуть, о густах не можне сперечатися.
Ви могли б розказать про це Біллі Бонсу, але він вже давно помер, нажаль. Апоплєксічєскій удар, да...
Ну так, яйця=холестерин+ром+високі температури+стрес під час абордажу = апоплексія= могила! Внесок: ром вживаєемо особно, а яєчню особно, абордаж на тверезу голову.
Ну то капець!то з вами можна з голоду загнутись!а ну кайтесь-хто вас надоумив ковбасу різать?га?.ковбасу правильно-ломати,можна лупати.різати-в окремих,тяжких випадках<при приході гостей наприклад>))))))))))))
В дитинстві колупав домашню ковбасу , залиту смальцем, з малірованого відра. Досі пам'ятаю яка смакота.