Приїдьте я заказ зроблю.. добре приїхав. Поїхали до доньки хай і вона рішає який пам'ятничок, добре поїхали(порішали) тепер поїхали я ще фотографії виберу.. ага поїхали... Ще годину полірували мої мозги, тут нерви тре залізні мати, і почуття гумору як в пана Бека бо таке зараз з ранку і до вечора...
не був ні разу, навіть як з Фенсером копали то туди не доїхали, я від природи чемний, бєлая кость , до всіх на ви, навіть ніколи не б'ю першим.
чого у брухт, нижня ж то дєнга, трохи вартує і копійка можливо трохи дорожче а як все в купі виставити на фейсбуці так то буде і цимус.
Дзвонить , проклядку поміняти тре під гбц , скіко ? Стіко . Добре , буду . Зранку сьоні там ще патрубки .. усі . .. масло …. ви ж там і кляпана притеріть .. Та шось і трамб увєсь у маслі ... Шпількі на кулекторі обовьязково бо я позривав ... ну і звісно карба .. Поїхав . Бачу на поличці тросік спідометра ... Мабудь забув сказать ..
Весною 15 р. біля Новгородського бачив полоза, ото змей! Не фотав, бо трохи заклопотанний був. Але розповзлись по пацанському.
зара покажу. Тільки цей рідкісного окрасу(чогось в нас такі), під два метра, кажуть ну дуууже агресивні, в лице кидаються
Не жирую просто пиво пару днів стоїть і рибу комерад пригостив от тікі часу не було . Бобраніч всім, бо хочу ще відпочити трішкі
Доброго всім ранку, -1 на дворі було і сонечко було видно, бо вже сховалося за хмари, кава була і будемо залози постити після кави . Гарного всім і вдалого дня.