Доброго здоров'я, дізнавався за ціни у нас по окрузі, 300 грн за квадрат коштує сама плитка і покласти ще стільки + матеріал на подушку і решта, можуть покласти свою за 500 грн з роботою, але ширина доріжки буде 90-см . А рахують як метр тож якось так.
Так може час наймати норм.працівників, а не студентів або фанфуриків)) Бо постійно у пана одні ті самі граблі.. Привітався. А дє цицькі????
Так я вже три(3) рочки грюкаю до вашої сінагоги,а ви ніяк не відкриваєте Змушений час від часу інкогніто відвідувати)))
О@...ть..... я бы за п'ять- сім днів заробляв би собі на місяць. В тому році викладав по 170-200 грн.
Ось рахуєм...я сам, без підсобника мвнімум 8 квадратів, та на 7 днів=56 ка.м. та на 300= 16 800 грн. В принципі можна жити...
Доброго вечора. Провялявсь під Газексусом пів дня таки причепилясь якась болячка. Машину зробив ,соплі заробив..
Кому там плитку ложити? Ось відкопаю вібростанок перенесу його на фазенду та таки запустю підпільний бізнес по виробництву плитки ша шлакоблоків. Вже викорчовую старий садочок.
Доброго вечора, сам робив собі потихеньку, цього року планую теж пару квадратів треба доробити тож якось так. Гарного всім вечора.
Доброго всім ранку, приморозок -1 і добре що покі соняшно, кава була смачна і треба іти порядка робити гарного всім дня.