Доброго всім рибного ранку, кава була смачна, а на вулиці ще темно було коли пив, но то таке, буде час буду писати бо роботи трошкі маю гарного всім дня.
так ннада чимсь прихожан зайняти, он філія як розкрутилась з розкрученого листа такі шедеври. ось чемний прихожанин які речі творить. ето вам нє ето.
Доброго здоров"я, шановне панство! Мушу Вам сказати, що мій сусід - такий брехун! Я оце тільки вчьора сказав йому, що бачив зайця з рогами. Так він вже сьогодні мені зателефонував, і сказав, що він його впіймав.
всі голосуєм за рутус https://reibert.info/threads/jak-zrobiti-vibir-mizh-rutus-i-garret.1266680/#post-14114030 там такий дядька прикольний.
Фєдоса)))) До речі , руль і навіть сам Фєодосій чекає на приємну пропозицію, подвійну а ліпше потрійну ...думаю треба трохи задеуситись Всім гарного, карасєвого дня. Майже літо. Шльопки напоготові
Трішки попрацював, поклав плитку бо ціни зараз в пліточніка уууу. 3 квадрата плитки я поклав грубо хай час. Питання за скільки часу плиточник з підсобніком покладе 10 мХ1 м плитки - тротуар коло будинку робочий деень з 9.00 13 до 14.00 в них обід кінець 17.00 . ?.......
Добре вам а тут по черняхам п'єть годин не присідаючи, головне чого на них їхать як вони в нас бідні як церковні миші.
Не вдруг а чотко по плану, толку з тих динаріїв а підняті ауреуси у нас по пальцям перерахувати можна, так що то з області фантастики.
Вo вpeмя золотой лихорадки в Калифорнии маленького китайца по имени Джон-Джон cчитали идиотом. Над ним смеялся весь штат – он стирал одежду золотоискателей и не бpaл за это ни цента. Народ валом валил в его прачечную, а маленький трудолюбивый китаец не отказывал никому. За несколько месяцев работы Джон Джон намыл столько золотой пыли из карманов и складок одежды золотоискателей, что этого золота хватило ему на всю жизнь.
Та який дощ? в нас цілий день сніг валить. Доброго вечора в хату. Полазив під Газеквагеном трохи начіпляв на себе салідолу. То є в мене питання до шановного панства..щеплення на чотири пружини і на п'ять має якусь різницю крім кількості?
Якщо не треба зривати старе покриття- то на засипку і мішання гарцовки, плюс з установкою бордюрів і підрізкою плитки- 1 день....
Вітаюсь, товариство. Начебто все, якось так, тримаюсь осьо надибав пісню. Таки в 90-х і рашці була демократія. Чи почуємо коли: Колонны шли Их укры жгли Дым простирался До Москвы ... Це ж таки правда... Таке ж було...
засипка вже була готова , бурдюри стояли, плитка поруч, болгарка моя, молоток мій , реголюванння дизайном , обід теж мій прям санаторій . один день, 6 днів ложили.