Вітаю камради, як я з. сьогодні, подуріли всі з цими мд, знайомий приїхав ..памагітє мд зремонтувать...Питаю що там з ним- фонить на все що є. Пішли, витягнув він аську 350, включив я її працює гут тупий вираз лиця - ащо ти нажав?, включив та івсе кажу, налаштував йому настройки бо натикав там х. зна що. Питаю а де ти копав...на старій дорогі( бнять там жалізна колія, наводки ужас ) не буду ж я кантору палиь то, кажу нормально, то від поїзда наводка пішла, сигнал сильний від ешелону . знайомому напитав 2 мд, один Рейсер, інший Баунті про, бнять, купив в маг. Камрад Квест 20- типу мужик так розказував що це аналог Деуса, манетка 40 см і т.д, -звонить , прийди я тут на новій пошті , розібраться з мд неможу- ну прийшов, Квест 20, кажу розбірайся я пас , це професійний мд, я то початківець. тепер муму ї. за рейсер. Як к. бути посередником. Скажіть як по технікі зїхать то від цього гемору?
Переживемо ковід, а там подивимося . Доброї ночі всім буду відпочивати готуватися, бо завтра знову на працю .
Доброго ранку всім, похмуро і сиро на вулиці, скікі кави не пий а на працю треба пхатися . Гарного всім дня .
Тож купують,в них маркетинг побудований напоговорити,аби жертва тільки засвітила свій номер телефону,і тоді менеджер починає обробку,хто розумніший той номерок цих лахмандєїв в чорний список запаковує.
так вже на 500 грн попав мирянин, але врагі нездаються , раз непідійшов квест є супер мд граунд, даж знижку роблять що робить мене питає, купувать. Короч вніс в ігнор його номер щас сам позвоню на цей камрад прикинусь лошком що вони мені таки впарять.
Вітаю банду! Нарешті весняні канікули, біля моря + 20... було.вдень. . Байдикуємо та чекаємо на літо.