в нашому РЕСі на вході стоїть , там ще кухоль емалірований прикручений мотузкою - до одинадцятої ранку вже всі в стані глибокої санації
Я дуже люблю ножовий бій і давно ним займаюся. Досконало володію десятками прийомів захисту від ножа і одного разу вони мені стали в нагоді. На вулиці до мене підійшли 3 хлопця спортивної статури і почали вимагати в мене віддати їм цінності. У двох був ніж, а у одного пістолет. Я, як досвідчений боєць, швидко оцінив ситуацію, згадав слова мого тренера, який завжди говорив "Ніколи не здавайся" і вирішив першим нейтралізувати супротивника з пістолетом. Різким ударом ноги я вдарив по кнопці фіксації магазина і той впав в сніг. Двоє інших супротивників замахнулися на мене ножами, але завдяки моєму філігранному позиціонуванню - я ухилився і вони встромили ножі один в одного. А потім я почув крик моєї мами: "Синку, прокинься, ти обкакався !!!!"
Провтикав закрутить весь СО втік додому..одні витрати. Скоро три метанових продаватиму з одною установкою тож добавите своїх два і матимете гефшет..
Заховайтє Ви того 151 під надгробок і будє щастя Вашому бюджєту . Під груз 2107 слабенький , але надійний . Якщо вантаж не важкий то підє . Ставлю його тим хто на газу постійно , взимку запуск і прогрів без питань . Шукайтє старого італійця на прізвище WEBER 2101 -03 . Головне шоб без тріщін і кандєбоберов , некомплект то тке. Шліть , закапіталю .
правда кажуть шо багато подохло ? в нас бариги возили дохлого вже з душком - тихенько казали шо багато напывдохлого пеленгаса на моры
не треба нічого робити наполовину, купляйте вже палімльот ех вже зібрався на завтра, подивимось як там поле.
Доброго всім ранку, на вулиці +4 місцями похмуро, но то таке, треба йти в городі порядки робити потрошку а покі кава з булькою. Гарного всім дня.
Так що ви знаєте про пробки. Прямо зараз всього одне судно, що сіло на мілину в Суецькому каналі, створило пробку на пів планети, вартістю в мільярди доларів. .....Контейнеровозом Ever Given, який сів на мілину і заблокував рух по Суецькому каналу, керувала жінка-капітан з Єгипту Марва Ель Селігдар нова гра жінок капітанів, х..чики. або керування сухогрузом на тьомну Ever Given - "когда-либо давали"
Груз застрахований, взять та і скинуть цого на сушу, потім стягнуть пустий сухогруз На крайняк той самий груз перевезти машинами і по новій загрузить, дешевше вийде на пару лямів це точно.